lauantai 1. tammikuuta 2011

TykkäänEn pelkää

pakkasta ja lunta. Liian vähän olen kuitenkin päässyt nauttimaan luonnosta ja lumesta. Rehellisesti sanottuna, saanut aikaiseksi. Tänään oltiin poikien kanssa mäessä, osa pulkilla ja osa laskettelemassa. Loppu lomalle päätin, lisää ulkoilua. Luistinradat tässä uuden kodin ympärillä ovat korkkaamatta. Kovat pakkaset, pysykää poissa!

4 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Me olimme tänään toista kertaa luistinradalla tänä talvena. Ja voi että tulin iloiseksi, kun tyttö pysyi luistimillaan jo ihan itse pystyssä. Mahtavaa se lapsen innostus ja riemu omasta osaamisestaan! Nyt täytyy yrittää ahkerasti viedä neitiä jäälle, kun intoakin löytyy niin kovasti. Meillä koiruus vie väkisinkin ulos joka päivä, muuten saattaisi jäädä ulkoilut vähemmälle varsinkin huonommalla kelillä. Ihana pipo pienellä, en olisikaan heti tullut mieleen laittaa pitsiliinaa pipoon. Kirppareilta olen pikkuliinoja jo muutamia haalinut ja suunnitellut ompelevani niitä lasten paitoihin. Onnea uuteen vuoteen!

Aamukahvi kirjoitti...

Hyvä päätös!
Tässä pitäisi olla "tykkään" nappula.

Peurankello kirjoitti...

Kirsikka ja Aamukahvi: Kiitos kivoista kommenteista. Miinusta luvattiin kovasti, mutta mittari näytti äskenkin vain -10 astetta. Wau!

Anonyymi kirjoitti...

Ei se pakkanen haittaa! Oltiin tänään saaressa Päijänteellä makkaranpaistossa (12pakkasta), lapset ei valittaneet kylmyyttä, aikuisia paleli, koska ne seisoskeli vaan. Mutta Inkerikinkeri ei pääse juoksemaan..voivoi! Kyllä olis kiva kun olis viikon verran 6astetta enintään:) Ihania kuvia!Riksu