sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Aamun kajoaKotikatumme

kylpi purppurassa tänä aamuna. Kirpeä pakkanen ryyditti askeleita, narskui töppösen alla kuin lapsena. Salla, lapsuuden kotipaikka, on kuuluisa kovista pakkasistaan. Neljäkymmentä ei ole harvinaisuus siellä. Viikonlopun saldoa oli muuten tärkeä päätös: jään vielä vuodeksi kotiin Inkiväärin kanssa. Oli suuri helpotuksen ja ilon tunne päätöksestä. Kukkaron nyörit joutuu tiukalle, mutta koetetaan selvitä. Soittoa sitten pukkaa työpaikalle.

 
 

Nukenpeiton

kaveriksi syntyi tänään kiikkutyyny. Nyt ne ovat hyvää pataa keskenään. Pienet vaaleanpunaiset rattaatkin löytyi Inkiväärille. Täti Tomerana hän työnsi niitä ympäri taloa. Laittoi nukkeja ylösalaisin kyytiin ja höpötteli omiaan.Juhlittiin

Luukas -serkkua tänään isolla sakilla. Kolme vuotta automiehelle on jo hieno ikä. Rc -automyymälän edestä löytyi Luukakselle autokataloogi, on kuulemma parasta iltalukemista:) Luukaksen kotia kutsuttiin ennen Kissalaksi, kun siellä asusti silloin isovanhemmat kissoineen. Meidän perheen suussa se on yhä sitä, Pilkun ansiosta. Kisuliini ei säikkynyt Inkiväärin ja muiden lasten riemunkiljahduksia. Otti lunkisti, kisu misu. Ylemmässä kuvassa se muuten kehräilee mumman raitasukkien kera. Loppuun Laurin sielunmaisemaa parhaimmillaan:)


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa kun jäät kotiin!!!Melkein jo aloin virkavapaata miettiä...sisso

Aamukahvi kirjoitti...

Paras ratkaisu!
Lapset tarvitsevat sinua ja
saat olla omien ja toisten lasten kanssa.
On mulla oma lehmäkin ojassa-
voimme jatkaa kahvitteluhetkiä.
Jes! Hyvin alkaa tämäkin viikko-
kiitos sinun.

Leena kirjoitti...

Nyt kannattaa olla kotona, kun vielä voi. Vähemmälläkin rahalla selviää...kokemusta on.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoo Timppa! Inkku ei koskaan enää uudestaan oo pieni, joten hieno päätös! Minä oon juur täällä miettiny, että haluan olla kyllä mahdollisimman pitkään kotona, katotaan sitten kuinka rahallisesti selviää, kun Antin tää työpesti loppuu..mut ainahan asiat järjestyy!!

Aatsa kirjoitti...

Esikoistyttärelläni näkyy olevan niin tuhti vauhti päällä tällä blogirintamalla, että "heikkokuntosempaa hirvittää". En ole ehtinyt lukea kaikkia juttuja kommenteeraamisesta puhumattakaan. Mutta kyllähän nää on niin mukavia ja hienoja juttuja ja kuvat sitten ihan superia laijastaan. Niin että jatka vaan samaan tahtiin. Ja onnen toivotukset kotiinjäämispäätöksestä kuin myös esikoispoika Eerolle 15v synttäreistä!