perjantai 31. joulukuuta 2010

Uuden vuoden resitaali

Tämä

vuosi on ollut vanhan kansan sanojen mukaan muistorikas;) Mieleen palaa niin pieniä hetkiä kuin suuria muutoksia. Inkiväärin syntymä ennen joulua 2009 oli iso ja ihana tapahtuma. En olisi voinut kuvitella, miten paljon iloa, yhteyttä, hauskuutta ja rakkautta tuo pikkupakkaus on tuonut perheeseemme. On toki valvottu öitä, kinasteltu, riidelty väsyneenä ja ylireagoitu milloin mihinkin. Pojat voi sen tunnustaa; äiti, älä ota niin kirjaimellisesti, relax.Talvi

edellisessä kodissa ja mukavat hetket naapurin perheen kanssa. Pikkuisen Inkiväärin siunausjuhlat, kuva yllä.  Ensimmäiset naurut ja konttaukset. Kesällä uuden kodin etsiminen ja edellisen remontointi. Välillä murhetta vesivahingosta ja iloa, kun sen korjaus sujui hyvin. Edellisen kotimme, Laurinkallion tunnelmaa alla.


Kesällä 

ihanat lomaviikot Saaressa Savonlinnassa ja siskonperheen ja ystävien teatteriesitys. Uuden kodin löytyminen ja siihen asettuminen. Iloa arjen helpottumisesta ja serkkujen päivittäisistä vierailuista. Jalkapalloturneet lähikentällä ja uimareissut Köhniölle. Puutarhan tuoma ilo ja leikkihetket siellä omenapuiden katveessa. Oskari -serkku on Inkiväärin rakas hassuttelukaveri.


Kädentaitojen

herääminen ja niistä inspiroituminen. Laurin kouluunlähtö ja mukavat iltapäivät serkkupoikien kanssa. KummiVeeran kanssa jaettu elämä sekä hoitoapu. Martta -piirin tuoma syvä yhteys ja hilpeä ystävyys, kuten alla kuvasta näkyy. Vääksyn kaamoskeikaus. Kerttujen kanssa koetut iloiset ompelupiirit, lukuisat naurut ja Tampereen hulvattoman hauska retki. Uudet ystävät ja siitä tulviva kiitollisuus. Naisteniltojen juonnot ja naistentiimin innostava henki. Käsityökoulussa viikottain työskentely ja uusien ideoiden viriäminen.


Perheen

ja suvun kesken vietyt juhlat, Inkiväärin syntymäpäivät ja tämä lämpöinen joulun aika. Tuoreena ilonhippuna Pikku-Epun syntymä. Kauneus ja herkkyys ympärillä. Lumisen luonnon puhtaus ja sama kaipaus sisimpään. Luojan antama elämä ja suuri kiitollisuus siitä; tämän vuoden päällimmäisin tunne. Kiitoshalaus teille myös kaikesta yhteisestä koetusta:)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana summaus vuodesta, rakas ystävä! On jo niiiiiiiiiin ikävä -kaipaan marttahilpeyttä ja yhteyttä jo kovasti! Tosi kaunis kuva sinusta tuossa lopussa! Ihanaa alkavaa vuotta <3

t. marjomartta

Anna kirjoitti...

Kivaa lukea kuulumisia täältä - ajankohtaista ja pidemmältäkin aikaa :)

Ja erityisen kivaa huomata, että vaaleanvihreä, raidallinen villatakki on ollut edelleen käytössä (serkulta seuraavalle) ja ihan pätevältä näyttää! :) Neulojan mieli on iloinen :)

-Anna

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa kun ehdit summata tapahtumarikkaan vuoden. Ja Inkeririemu on koskenut meitä muitakin koko vuoden! Tää blogi on kiva keino jakaa onnistuneita valokuvia myös. Tälläkin kertaa olivat kaikki kuvat todella hyviä!T:Riku-sisko

Peurankello kirjoitti...

Mulla on kyllä parhaita kannustajia;) Hyvä te!

Anonyymi kirjoitti...

Täältä tulee vielä yksi kannustus ja halaus! Une