sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Voi kun se olis mukavaa...

 
Kauniin

talvipäivän kääntyessä iltaan me lähdimme nuorison kanssa teatteriin. My Fair Lady -musikaali piti intensiivisessä otteessaan. Rytmi oli kohdallaan, niin sanoissa, tanssissa kuin musiikissa. Se vain toimi ja imaisi mukaan. Nuoretkin tykkäsivät, vaikka pääosan Herra Higgins ei saanut pisteitä. Omahyväinen ja itseriittoisa, sanoivat he. No, se kai kuului tarinaan...Herra Higgins ei ottanut kumarruksissa Ladyä kadestä, vaikka tämä kättä tarjosi. Olisiko kulissien takanakin draamaa? Veikö Lady pisteet ja sympatiat, kuka tietää;) Minulta monta "tykkää" painallusta ja ajatusta lähteä Karinkin kanssa teatteriin tai konserttiin. Helmikuussa olisi Pjotr Tšaikovskin viulukonsertto Sinfonialla:) Voi kun se olis mukavaa...kuten musikaalissa laulettiin.

Lauri

sai uudet käytetyt hiihtovehkeet eilen ja voi sitä reippautta ja iloa, mitä ostos sai aikaan. Koulun pihalla sitten hiihdettiin umpihankihiihtoa ja laskettiin mäkeä. Olin iloissani, miten pikkumiehen taidot ovat vuodessa kehittyneet. Eräs toinenkin innostui taidoistaan. Inkivääri on tepastellut ympäri taloa tänään. Rytmimuna kädessä paineli vaippasilteen ja kiljui tai höpötteli omaa nehemia- kieltään. Meno vain lisääntyi yötä kohti ja viimein... sängyssäkin stepattuaan vaipui uneen. Tämä piilosleikki on aina yhtä suosittu myös.


Kohta

alkaa koulu ja arki palaa ennalleen. Ihana valo lisääntyy ja päivät pitenee. Huomenna Martat kokoontuu pyjamabileisiin kutimien kanssa. Käsityökoulu jatkuu, muskari samoin. Kertut tsuumailee kokoontumista ja perjantain uimajuoksut toivon mukaan alkaa jälleen. Lasten harrastukset rytmittää myös viikkoa. Jospa lisäisin itsellekin lisää liikuntaa. Lanka -ja kangaskori odottaa. Inkiväärin lastenkiikku tarvitsee tilkkutyynyn ja myssyprojekti on kesken. Kyllä tämä tästä;) Hyvä siitä tulloo, mikä siitä tulloo, sano savolainenkin! Alla muuten tekemäni emalityö, talon numeromme.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen ottanut talvikuvia. Sinulla alkaa pyöriä jälleen arki. Myös minulla tuntuu touhu alkaneen, kun olen innostunut tekemään sitä ja tätä. Mielessä pyörivät monet kirjoitusaiheet. Tuo sinun talonnumerosi on niin kaunis, että voiko enää koskettavampaa saada aikaan. Une