sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Valoa


Sain

nukkua tänä aamuna pitkään ja herätä upeaan valoon. Koko sakilla mentiin pihaan kaivamaan lisää onkaloita. Inkiväärikin yritti pikkujaloin pysyä pystyssä. Eero halusi nukuttaa pikkunaisen ja me pääsimme Karin kanssa lenkille. Todettiin, että taisi olla ensimmäinen lenkki kahdestaan näissä maisemissa. Lumiset pihakujat ja auringon leikki siivitti meitä. Aapo oli lähtenyt aamusella jalkapalloturnaukseen Mikkeliin. Hyvin meni, 4-0 voittivat. Iloinen mies palasi reissusta ja kyseli, milloin seuraava turnausreissu on:)  
Eilinen

Jippu -konsertti ei jättänyt kylmäksi. Tunnelma kauniissa Kuokkalan kirkossa oli tiivis ja herkkä. Jippu haastoi lauluillaan. Surusta tuskaan ja lohtuun, onneen, kaipaukseen ja syvään pettymykseen. Moni laulu jäi mielen sopukkaan elämään ja olen tänään palannut kuuntelemalla lisää. Jipun eli Meri-Tuulin elämä on ollut rosoinen matka, niin hän itsekin konsertissa kuvaa varsinkin lapsuuttaan. Monista vaikeuksia on syntynyt lauluja, kuten nyt uusin, ensi kesänä julkaistava sinkku "Väärin päin lentävät linnut". Illan päätti Hanna Heleniuksen sanoittama laulu "Tulkoon valtakuntasi". Tuli hyvällä tavalla kylmät väreet. Tänään väreet sai jatkoa oman kirkon lehterillä, kyyneleet vaan valui. Laulettiin monia koskettavia kappaleita, sekin "Joka aamu on armo uus", mitä isäni aina meille lauloi.

Uuteen viikkoon valoa:)

7 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

taas kerran ihana oli lukea :) eilinen Jippu jäi meiltä kokematta (valitettavasti) mutta ehkä seuraavalla kerralla sitten...

paljon valoa meille kaikille!!!

Peurankello kirjoitti...

Kiva Emmi, kun kävit kommentoimassa. Mukavaa, jos käyt täällä:)

Aamukahvi kirjoitti...

Kiitos postauksesta ja valosta!
Olisin halunnut olla mukana.

Aatsa kirjoitti...

Yrittelen edelleenkin itsekseni aamulla herätessä hyräillä mielessäni tuota tuttua:"Joka aamu on armo uus..." ja tulinhan sen laittaneeksi oman blogini tunnukseenkin. Tuntuu erikoisen hyvältä lukea, että se on jäänyt merkittävällä tavalla soimaan sinun sielussasi. -Runsasta siunausta edelleen esikoistyttärelle ja myös koko pesueelle!

MaMMeli kirjoitti...

Voi se on sitten ihana se "Tulkoon valtakuntasi", en muista missä sen kuulin oliskohan ollut viime Juhannuksena koferenssissa Keuruulla? Jipun tulkinta ei kyllä jätä ketään kylmäksi :)

Peurankello kirjoitti...

Kiva MaMMeli, kun kävit vieraana:)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania lumikuvia...
jostain syystä tänä talvena on iskenyt kova koti-ikävä, sinne lumeen ja pistelevään pakkaseen kaipaan! Pahimpaan hätään suunnittelemme tulevamme pääsiäiseksi Suomeen.

Näitä juttuja on ihana lukea ja kuvia katsella, vaikka en olekaan aikaisemmin kommentoinut!

tv suomineito Rheinin jokilaaksosta