tiistai 11. tammikuuta 2011

Olli ja Ansa ja tanssiaskeleet!


He

muuttivat meille Anttilan alesta. Ehkäpä täällä on kuitenkin kotoisampaa, kuin joulupallojen keskellä sekavassa alepöydässä. Vanhassa tammessa asuu kaksi oravaa jo ennestään, vikkeliä ja kesyjä. Inkivääri värisi innosta, kun ne syksyllä tulivat jalkojen juuresta hakemaan terhoja. Ihanat Olli ja Ansa! Etsimme vielä nukensänkyä, vaikka vanhaakin sellaista. Jos tiedät jossain vinttiin unohdetun ja vaikkapa maalia pintaansa kaipaavan, niin vinkkaa. Inkivääri on alkanut osoittaa hoivatarpeitaan pehmovauvoille.
  
Illalla

saimme huiman tanssiesityksen. Laurin breikkivetäisy sai tytön intoutumaan, jopa lattialle pyörimään. Tänään vietettiin Karin nimipäivää ja sen kunniaksi syntyi korvapuusteja koko sakille.

Tänään

on luotu lunta pihasta. Viikonloppuna tuli hurja määrä raskasta lunta katolta. Jyrinä vain kävi ja kaikki tuli hetkessä alas. Siinä oli enkeliarmeija hommissa, ettei kukaan lapsista ollut silloin pihassa. Iltapäivällä olin Aapon kanssa arviointikeskustelussa koululla. Hyvältä ja tutulta tuntui opettajan huomiot. Uusi opettaja oli hoksannut pojasta juuri ne asiat, mistä on ennenkin tehty huomioita. Äiteestä tuntuu kivalta, kun opettaja tuntee jo poikaa.

9 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hihii mahtava breikkaus! :)

Aamukahvi kirjoitti...

Ei voisi uskoa, että Inkeri on
oppinut kävelemään ihan vasta!

Karismaattinen esiintyjä,
kannustaa välillä yleisöä taputuksiin.

Tämä blogi oli aamuni pelastus!

Peurankello kirjoitti...

Voi miten mukavat kommentit:)

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana! Huomaa, että on tullut seurattua tarkasti veljen liikkeitä! Jaana Tenni

Anonyymi kirjoitti...

Just tänään valitin HEMPULLE, etten ole nähnyt Inkun kävelyä, ja nytpä näin jo tanssinkin, KIITOS!! Ja kiva oli se joku joka vilahti kuvissa jollain vauhtilaitteella, kohta Inksu matkii sitäkin:)Ritu

Peppi kirjoitti...

Eksyin jostain blogiavaruuedesta vierailulle, vetää suupielet väistämättä ylöspäin tuollainen tanssi. Ihana :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi, Kassu-täti-tanssiope tirahti täällä itkuun, kun tuo Inkku on niin ihana..!!!!!!!!!!!!!! :)

Anna, kirjoitti...

Voi, vasta nyt tajusin, että sulla on blogi! Tätä pitää tulla toistenkin katselemaan enemmän. Komppaan erityisesti blogin taustaväriä (syyn löytänet, jos eksyt joskus mun hiljaiseen blogiin)...

Kerrottakoon myös, että koska fb:n status-haasteeseen itse tehdystä jutusta ei oo mulle viittä ilmoittautunut, lainaan koulukaverini ideaa: tekele syntyy myös hänelle, jolta idean haasteeseen sain.Tällä kertaa sain idean sulta ;)

Mukavia talvisia päiviä..

Anonyymi kirjoitti...

Tosi taitava Inkivääri, mutta onpa mistä ottaa oppia! Une