perjantai 21. tammikuuta 2011

Hääpäivämatkan helmi

Useamman

vuoden ajan olemme puhuneet, että pitäisi teettää se yksi kuva Budapestista. Nyt saimme sen aikaiseksi ja vau, siitä tuli hieno. Kuva on oikeasti panorama, eli vieläkin huikeampi todellisuudessa. Istuimme linnan muureilla Budan puolella ja Kari nappasi tuon hetken kameralle. Jälkikäteen huomasimme, että kuvaan tuli hauskasti myös kuumailmapallo:) Matka oli 10 -vuotishäämatka, mahassa oli Lauri, nyt 7v. Unkarista jäi kiva fiilis!
Tänään

syntyi pikkuinen tyyny verhoomosta saaduista kankaista. Toinenkin on tulollaan. Kirpputorisuunnitelmat saivat ideoinnin käyntiin, mitähän sinne voisin ommella ja tuunailla;) Jotain tämän tyylistä, kuin tässä aiemman postauksen pussukoissa.


Täällä

nuhaillaan ja röhäillään vielä. Olisi niin kiva päästä jo ulkoilemaan. Sinne sinulle oikein mukavata viikonloppua:)

4 kommenttia:

Aamukahvi kirjoitti...

Noin huippu kuva kuuluu tietysti seinälle
- kuvaajalle pisteet!

Mukava muisto häämatkasta.
Me käytiin Budabestissa kun
odotin Mariettea. Olimme jossain ihanassa
ulkoilmakylpylässä ja mummot tuijottivat
mahaani ja joku komensi minut pois saunasta;)
Se oli 2001 syksyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, samoissa maisemissa me mentiin kihloihin! Budan puolella olevan Gellert-vuoren puistonpenkille asetettiin iltahämärissä hotellista lainattu pieni valkoinen liina, pullo kuoharia ja myöskin lainatut kuoharilasit... <3
t. marjomartta

Peurankello kirjoitti...

Vau, en tiennyt tuota Marjo! Muistorikkaita paikkoja;)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Timppa ja Karppa, tosi hieno kuva! Taisitte saada lisäpotkua kuvan tekoon täältä päin..;) Täällä kantoliinaillaan ekaa kertaa..
T:pikkusysteri :)