maanantai 31. tammikuuta 2011

Perusmaanantai:)Tästä

päivästä voi sanoa, että perusmaanantai. Ei mitään ihmeellistä, entä siellä? Olen leiponut mustikkarahkapiirakkaa huomista koulun Yhteyspäivää varten ja Inkun kanssa on hassuteltu kovasti. Minä olen ollut koira ja Inkivääri juossut:) karkuun kiljuen. Inkivääri maistoi jäätelöä ensimmäisen kerran ja kirpisteli ensin ja sitten sormin pisteli vauhdilla jäätelön iloisesti mahaansa. No, sellaisella vauhdilla, että puraisi sormeensa ja krokotiilin kyyneleet vain valui:(Lauri

tuo ylpeänä koulusta tekemiään töitä. Tulossa on kuulemma Inkiväärille pehmovauvan peittokin. Tässä Pikkumetsän muuntaja eli eläinlasten koti ja takametsän kuusi.


Se on moro!;)

4 kommenttia:

Aatsa kirjoitti...

Perusmaanantai on ollut meilläkin Raimo Rannanpään kanssa täällä Ylistarossa ja Lapualla. Rakennettiin pieni pätkä Lapuan hyppyrimäen vauhtimäen kantta ja huomenna jatketaan. Jäljellä on noin neljä ja puoli metriä kannen rakentamista ja sitten vaikka kuinka paljon muuta tekemistä ennen SM kisoja.
Viikonloppuna käytiin Ahtiaisen Erkin kanssa Imatralla veter-cupin kisoissa. Jätin Skodan Kyyjärvelle ja ajettiin Ekin uudella autolla.
Inkeri on ihana!

selma kirjoitti...

Tosi makea askartelutyö ja pikkuisen alla vilahtelee juuri sellainen räsymatto mistä unelmoisin:)

HUVIlassa kirjoitti...

Voi mikä muhkea vaippapeppu!
Meillä maanantai käytettiin kampaamon kevät-puts-blank-jynssäykseen. Hyvin käytetty päivä!

Peurankello kirjoitti...

Kiva, kun kävitte kylässä:)