torstai 20. tammikuuta 2011

Myssymutinoita

Lupaamani

myssytuunaus julkaistaan nyt tänään. Sain joulun aikaan siskolta vanhoja villapaitoja ja ne huopui hienosti pesukoneessa. Kaikki ei elämässä mene kuitenkaan niin kuin Strömsössa...ei siis tämäkään projekti. Mutta parasta on visiointi ja se myssy, minkä etukäteen näkee silmissään. Valmis ei useinkaan vastaa sitä haavetta. Myssy on minusta vähän sen näköinen, kuin tuo pitsi olisi tipahtanut lätty taivaasta:) Mutta tuunauksessa parasta on itse tuunaus. Niin ja ennenkaikkea se, että voi vanhasta tehdä uutta. Pappa tuumasi meitä kuvatessaan, nyt tulee vanhasesta positiivisia uutisia; )
 

Inkivääri

on vielä ihan kipeä, kuvistakin näkee. Kaikesta lättytuntemuksista huolimatta aion käyttää muuten myssyäni ahkerasti. Seuraava malli on toivonmukaan hieman kehittyneempi versio. Inkiväärin myssy onkin koululla kädentaitojen pajassa valmistunut, todennäköisesti jonkun oppilaan ompelema. Pitsi on tuttua kuviota. Meilläkin oli tuollainen lapsuudenkodissa sängynpeittona, mummin virkaama!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on kyllä Tiina ihan 2-kymppisen näköinen! Niin tai näin, älyttömän nätti! Jaana Tenni

Katja kirjoitti...

Nätit myssyt, minä tykkään!

Leena kirjoitti...

Oottepa söpösiä. Kivat myssyt olet tehnyt !

Anonyymi kirjoitti...

Mutta kiva malli sun myssyssä, mä haluun sen kaavan! Ehkä joo pienempi pitsi, kehittele vielä..tai sit vaan pidät kuten mä, se mun kehittelypipo on liian löysä, mutta enpäs ole "ehtiny" tuunailemaan ja pidettävä on kun ei oo muutakaan. Vointeja:)R

Karibaldi kirjoitti...

Kyllä nyt täytyy toen perrään todeta, että on nimittäin sairaan hienot myssyt! Ja vieläpä itse tehdyt. Piti ihan kesken työpäivän käydä ihmettelemässä. Siihenhän se loppupäivä sitten menikin. :-)

Peurankello kirjoitti...

Kiitos niin mukavista kommenteista:)