perjantai 7. tammikuuta 2011

Lottovoittoja


Eräs

ystävä oli fb:ssa päivittänyt perjantaistansa tyyliin: "Tänään tehdään sitten kaikki, mitä oli suunniteltu lomalla tehtävän." Meillä oli hieman samaan tyyliin, siivotaan koko loman sotkut tänään. Tämä lienee meillä niin ikuisuusteema, kun siitä usein mainitsen täälläkin. Voisiko mun pään vaihtaa johonkin "lempeän lehmänaivoihin" tai muuten vaan esim. voittaa lotossa ja palkata siivoojan. Ei siitä sen enempää, ei ole julkaisukelpoista;) Joulu riisuttiin pois ja valkea valo tuli tilalle. Jouluviiritkin lähtivät ja haaveilin, että jospa ompelisin valkoiset ja pellavaiset tilalle.
Eilen

saimme eräänlaisen lottovoiton, Karin kanssa yhteisen hiihtolenkin. Karin sisko, Saara ja kummiVeera ja muutkin sukuloiset Suomalaiset hoitivat Inkivääriä. Retki oli todella kiva ja into hiihtämiseen vaan kasvoi. Tästä uudelta kodilta ei ole pitkä sitten keväthangillekaan järven jäälle. Aapo on innostunut laskettelemaan ja lähti taas mäkeen. Olen auliisti toiminut kuskina, kunhan vaan lapset saan ulkoilemaan. Sekin on lottovoitto se!


My

Fair Lady -musikaali on huomenna ohjelmassa, yes! Lähden Aapon (perheen musikaalifani) sekä Tuittu ja Veera -serkusten kanssa sinne. Edellisestä teatterikäynnistä on pitkä aika ja jo pelkästään se kutkuttaa. Nuorison kanssa on myös kiva lähteä ja sitten jälkikäteen jutella ja palata yhteiseen kokemukseen. Tuittu sai jouluna isältään musikaali -nuottikirjan ja juuri tämä musikaali on eniten häntä innostanut. Hyvää teatteri-iltaa meille;)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä Inkeri riemuitsee, kysyy Tähkä, mä sanon, et riemuitsee herrassa, ei menen varmaan kauas mun arvaus? IHNA KUVA!!

Katja kirjoitti...

Piti tulla vastavierailulle :)
Ihana ja blogi ja upeita ideoita. Tuon pyykkipoikahenkaripussukan saa varmaan kopsata?

Peurankello kirjoitti...

Katja: kopsaa toki, laitoin sun omaan blogiinkin kommentin;)

Anonyymi kirjoitti...

Täälläkin on auennut amaryllis. Saisinpa yhtä hienon kuvan kuin sinä! Une

Aamukahvi kirjoitti...

Eikös ole mukava kun on saanut nauttia joulusta
kodissa ja nyt kun se on siivottu pois,
tulee tilaa ja valoa.

Mukavaa teatteri-iltaa!

Peurankello kirjoitti...

Une ja Aamukahvi: Mukavat kommentit;) Nauttikaa rauhaisaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, taas niin kauniita kuvia ja niiin ihana Inkeri! Minäkin haluaisin sen My fair ladyn katsomaan, ehkä myöhemmin keväällä, ja Aapo lähtee varmaan uudestaan sen mun kanssa katsomaan!;) Mun tuttu Kira on tehnyt siihen koreografiat. Mitäs tykkäsitte? Täällä Eppu juuri heräsi päiväunilta, joten moimoi!
T:Kassu-sisso :)

Peurankello kirjoitti...

Oli tosi hyvä ja hauska juttu, että tuttusi oli tehnyt koreografian. Tykkäsin siitä, ja rytmi muutenkin oli niin kohdallaan...Täällä on tyttösellä myös rytmi veressä, käveli äsken ympäri taloa! Ja nytkin, kun pitäisi nukkua, peuhuaa sängyssä.