perjantai 17. joulukuuta 2010

Rauhaa, vain rauhaa


Pitsiä

ja pellavaa on työn alla. Bongasin jo alkusyksystä jostain blogista idean muistitaulusta, jossa käytetään vanhoja pitsi -ja pellavaliinoja. Tällaiset sain aikaiseksi ja nekin sujautettaan pakettiin.Luvattu

-24 astetta vaihtui -12 asteeseen. Ulkona on silti, kuin uskomattomassa lumimaassa, niin kaunista.  Tänään on mahtava päivä, koska ei ole mitään menoa;) Tähän asti on lähes joka päivä ollut joku joulujuhla tai muu vastaava. Vaikkakin ne kaikki ovat olleet hienoja juttuja. Viimeisimpänä ne joululaulajaiset - niin kauniit, tunnelmalliset ja upea musiikki. Kuulas soitti monipuolisesti, erilaisin sovituksin ja herkästi. Rosoisuuttakin tosin löytyi ja matalaa bassoääntä. Rauhaa, vain rauhaa soi niin lempeästi ja erityisen rauhallisella tahdilla, se oli nautinto. Tuo kaunis ja ei niin tuttu joululaulu on Karin isoäidin Une Haarnojan sanoittama ja Ahti Sonnisen säveltämä. Jos osaan laitan tähän linkin;) Ja kansa lauloi niin kauniisti. Oli ilo olla juontamassa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi, ihania taas nuo sun työt..!! Haleja täältä, täällä ei kyllä vaihu 20astetta pienempään ja leivinuuni laulaa..! Halit!
T:Kassu :)

Anonyymi kirjoitti...

Taas niin kauniita töitä!! Ja ihanaa, että on laulettu äitini laulua! Sitä kuulee vuosi vuodelta enemmän. Une