lauantai 18. joulukuuta 2010

KuusenhakumatkaUpea

pakkaspäivä ja kuusen haku edessä. Herra 3. sonnustautui pitkällisen, sanoisinko taistelun jälkeen välikerraston kera matkaan. En muista itse lapsuudesta, että olisin hangoitellut lämpimiä vaatteita vastaan. Meidän pojat osaavat loistavasti tämän taidon;) No, kun pääsimme matkaan, harmit unohtui ja seikkailumieli valtasi alaa. Korpilahden Kärkisten sillan jälkeen parkeerasimme ystävämme siskon maille ja siellä olikin jo aimo liuta muitakin seikkailijoita. Joulupukkikin oli löytänyt laavulle! Me pikkumiehen kanssa tarvoimme metsään ja sieltähän se löytyi, kaunis ja leveä, meidän mieleinen. Pikkumies sahasi itselleen myös pikkukuusen omaan soppeensa. Laavulla oli glögiä ja kuusipipareita, makkaranpaistoa ja jopa riisipuuroa. Voi kun me olimme onnellisia, omasta kuusiretkestä ja noista suloisista ystävistä, jotka tällaista hauskaa ja idyllistä järjestävät. Kiitos sinne metsämuorille ja hänen linnuilleen sekä siskotontulle! Bongasimme ruokintapaikalta tali -, kuusi - ja töyhtötiaisia.


Iltapuhteina

pyörittelimme lumipalloja poikien kanssa. Tarkemmin sanottuna huovutimme villasta palloja. Se oli varsin terapeuttista puuhaa ja jopa Inkivääri osallistui innolla puuhaan maistelemalla villapalloja;) Seuraavassa postauksessa saatte nähdä, mitä pyörittelystä lopulta valmistui. K teki samalla "pää irtoo" hyvää ruokaa. Kanasienikasvispersikkahomejuustonyyttejä.

Ps: Yksi lemppariblogeista löytyy valokuvaaja Kristalta Täältä!
2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein mukava oli lueskella juttujanne!

ahti

Anonyymi kirjoitti...

Nyt teillä on ollut ihan vanhan ajan upeaa joulua. Minulla on täällä jo muovikuusi, valot siinä ja koristeet, hyvä sekin. Une