sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Himmeli


Lumipallot

löytyvät siis himmelistä. Olen haaveillut kyllä ihan oikeastakin himmelistä, mutta kärsivällisyyteni ei riitä sen taiteiluun. Idea tähän himmeliin löytyi Kotilieden nettisivuilta ihan vahingossa. Sairaalan osaston väki oli kuntouttavana työnä tehnyt yhdessä samantapaisen. Siinä oli tosin kimallettakin, mutta itse halusin luomuversion. Käsityöläisten torilta löytyi pienet pallot ja poikain kanssa pyörittelimme isommat. K kommentoi työtä: "Aika taiteellinen!" Siis suomennettuna, hieman hassu tai omituinen:)


Ihanat

ystävät tässä piipahtivat ja toivat upeita paketteja ja kortteja. Kuusen alle tietysti paketit ja kortit takan reunaa kaunistamaan. Opettajana olo on muuten hauskaa jouluna, kun pieniä nyssäköitä tulee oppilailta useampia ja minähän säästän ne kuusen alle. Sitten ylpeänä aattona ihastelen ja "vitsailen" omille lapsille pakettien määrästä. Ihan parhaat paketit muuten oli eräänä jouluna, jota vietimme K:n vanhempien kanssa. Pappa oli paketoinut itselleen hurjan määrän paketteja; tiskiharjaa, vessapaperirullia jne. Kyllä silloin naurettiin ja yhäkin sitä vielä muistellaan.


Yksi

pieni tonttutyttö meillä kohta viipottaa. Serkkulapset ja siskoni ovat uhanneet opettaa Inkiväärin kävelemään jouluna. Herra 1. oppikin juuri aattona kävelemään, ajatelkaa 15 vuotta sitten. Ranteet pyörien pikkumies tasapainotteli menemään ja kaikki nauroivat hassua menoa. Nyt taitavat kaikki tyynni vetää päiväunikylleröä. Tänään mennään mummalle ja katsomaan löytyisikö serkkulasta tonttutytölle isompaa turvaistuinta. Mikä sunnuntain rauha!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heips,

olen K:n kanssa tällä kertaa eri linjoilla, himmeli on rouhean tyylikäs, ihan teidän kodin näköinen.

Käyn täällä blogissasi aina kurkistamassa, mitä uutta on ilmestynyt samalla, kun tarkistan illan jumppa-aikataulut. Ihania tunnelmakuvia ja upeita käsitöitä olet taas taiteillut sitten viimekurkistuksen.

Olen täällä värkkäillyt lasihelmikoruja Mummun pakettiin. Kohta iltapäiväkahville ja sitten BodyPumppiin ja Zumbaan.

Siunausta sunnuntai-iltaanne.

T:Pia K

Anonyymi kirjoitti...

Apua, Inkivääri näyttää pikkumummolta! Ja himmeli on hassu, mutta hauska!T.Riitu-täti

Anne kirjoitti...

Hei!
Voitit blogini arpajaisissa!
Onnea voittajalle!:)
Voisitko laittaa osoitetta sähköpostiini:
kaunispienielama@netikka.fi

T:Anne

Anonyymi kirjoitti...

Olen keksiny uuden sanan: Mietin kovasti miten kuvaisin pehmeää hartiahuiviani ja huomasin, että se on lömppö, niin lämmin, niin pehmeä. Joten Tiina Maria, kun seuraavan kerran teet kuvassa olevanlaista työtä, niin lömppöilet. Ihana oli saada hyvää mieltä tuosta Papan muistelusta. Une

Peurankello kirjoitti...

Une!
Olet kyllä hauska:) Ehdottomasti tuota sanaa viljellään tästä lähtien!