keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Liitutaulumaalia ja onnistuneita otoksia

Hanget

korkeat nietokset ja kylmät paukkuvat pakkaset...Viime päivät on pikkuinen nukkunut sisätiloissa. Hyvin on silti uni maittanut. Eilen neuvolan täti totesi Inkiväärin kasvaneen hyvää vauhtia. Kaikkia taitoja näytettiin ja pinsettiote oli kuulemma erityisen näppärä! Seisomisharjoituksia jatketaan ja muutama askelkin pari päivää sitten todistettiin.
 

Lupasin

taannoin, että näytän kuvan mosaiikkitaulustani. Nyt se viimein sai liitutaulumaalin ylleen ja ripustuspaikkaa mietitään. Tähän sitten raapustetaan Herra 2. englannin kielen sanoja. Koe oli muutama päivä sitten ja tuloksen perusteella totesimme sanojen harjoittelun olevan paikallaan.


Innostuin

etsimään kirpputorilta lisää peltitarjottimia ja nyt nekin saivat liitumaalin ylleen. Tuossa isommassa pysyy myös magneetit kiinni. Tarkoitus on liimailla vanhoja ja krumeluureja nappeja magneetteihin ja lisätä ne näihin tauluihin. Tarjottimien takana on erikoisliimalla kiinnitetty kaksi kolmion muotoista kiinnikettä ja niiden väliin pyöritelty rautalankaa. Kenenkähän pakettiin nämä päätyvät;)


Iltapäivien
ilona meillä on serkkupojat ja välillä serkkutyttökin, Inkiväärin ihana kummitäti. Tämä kuva on P:n ottama. Eikös olekin taitava otos 10 -vuotiaalta! Nyt lähdemme K:n kanssa heidän firmansa pikkujouluihin. So long!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Voih ja huoh miten ihania!" huokaa hän kaaoksen ja askartelu-unelmien keskeltä, jotka ei vain näy toteutuvan...

marjomartta

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja ideoita vanhoista tarjottimista. Ja kun magneetitkin pysyvät. Upeaa! Ja on tuo Pikku-Une ihana. On niin mukavaa avata sinun blogisi. Taatusti on kaunista katseltavaa ja hyvää luettavaa. Kiitos jälleen! Une

Kirsikka kirjoitti...

Kivat liitutaulut! Tuo tarjotinidea on minullakin muhinut päässä, mutta vielä en ole toteuttanut. Mutta sillä silmällä tarjottamia aina kirpparilla katselen kyllä. Kiva kynttiläviritelmä tuossa alempana. Minäkin löysin pussillisen kvanhoja kynttiläpidikkeitä kirpparilta, mutta en ole niistä vielä mitään ehtinyt viritellä. Jääköhän odottamaan ensi vuotta...niin paljon olisi vielä vaikka mitä puuhaa! Kivoja jouluvalmisteluja sinne :)

Peurankello kirjoitti...

Kiitos taas niin kannustavista kommenteista!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana toi Inkun kuva :) Aikas pullaposki ;) Ja kivoja noi kaikki muutki kuvat tässä blogissa. Muutenki mukava seurata. :) t. Tuittu

Peurankello kirjoitti...

Tuittu: Mahtavaa saada sulta kommentti. Arvaa vaan miten Aapo sua odottaa?