keskiviikko 29. joulukuuta 2010

LahjotutEhkä

voi olla hieman turhamaistakin esitellä lahjoja, mutta teen sen siitä huolimatta. Minusta lahjojen valmistelu on ihan parasta ja varsinkin kääriminen paperiin ja paketin koristelu. Muovailin pakettikorteiksi savesta pitsillä painettuja "kortteja". Niitä jäi ylikin, joten ne voivat toimia servettirenkainakin. Idea tuli tunnelmallisesta Marie Elisabeth´s rum -blogista.Täältä!

Tänä vuonna mietin kovasti, kuinka paketit voisi tehdä ekologisemmin. Muutamia erittäin hyviä ehdotuksia näin sitten parissa blogissa; itse ommeltuja lahjapusseja esim. tilkuista, vanhoista lakanoista tai hamppukankaasta. Täältä! Kirsikkapuun -blogi on todella kaunis ja täynnä mukavia ideoita. Itse sain siskoltani vanhasta joululiinasta ommellun ihanan paketin. Tässä olisi ensi jouluksi hyvä idea.


Inkivääri

sai niin ikäänsä sopivia paketteja. Nuppipalapeli oli suloinen tapaus:) Pehmot ja miukuva kissa, prinsessapeili ja kurkistelukirjoja. Pojat saivat toivomiansa lahjoja. Lauri Star wars -miekan ja leikkiradiopuhelimet. Aapo kameran, jolla on jo kuvailtu niin kuvia kuin videotakin. Eero musiikkia ja musiikkia. Pojat saivat huppareita, Eero kaksin kappaleinkin. Kirjoja ja herkkuja. Kari sai minulta musaa ja slipoverin, jota ilokseni on jo kovasti käyttänyt. Saimme yhdessä hemmottelupaketin, josta on iloa pitkäksi aikaa. Minä sain suloisen hartiahuivin, tuoksuja, naulakon Eerolta ja lukemista. 

Mieli

on jo tulevissa ideoissa. Sain siskoltani pieneksi jääneitä villapaitoja. Jospa niistä syntyy tuunattuja pipoja tai muuta lämmintä. Kangaskori odottaa ompelijaa ja Inkivääri mekkoja. Ensi viikolle sovimme myös Elina -ystävän kanssa kynttilätalkoot. Mitä muuta, sen aika näyttää:)


6 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Olen ensimmäistä kertaa täällä pyörimässä, Sinkkisangon kautta löysin =D Kivoja juttuja ja ideoita!

Peurankello kirjoitti...

Hanni: kiva, kun kävit! Lämpimästi uudelleenkin tervetuloa!

Anonyymi kirjoitti...

hieno kuva star wars.miehestä!t<.<tui ja rii

Anonyymi kirjoitti...

Aikamoista ihanaa seikkailua tämä keskiyöni. Eihän täältä blogien maailmasta haluaisi ollenkaan mennä nukkumaan. Une

Marie Elisabeth's rum kirjoitti...

Kauniita käsitöitä olet tehnyt. Mielelläni ihastelen ja seuraan miten muut ratkaisevat käsitöissä toteutuksen, on kiva oppia aina jotain uutta :)
Kauniin joulun olet rakentanut, kävin ihastelemassa tunnelmia. Sydäntäni lämmitti myös postaus poika ja kitara. Meillä pojista vanhin sai kuvasta päätellen saman ikäisenä kitaransa. Sen jälkeen meillä ei ole ollut hiljaista hetkeä ;) Nautin kovasti touhuilla kotona kitaran säestyksellä. Useita tunteja soittoa kertyy viikossa. Käy myös seurakunnassa soittamassa joten esiintymiisvarmuuttakin on kasvanut.

Kohta vaihtuu vuosi joten toivotan mukavaa vuoden vaihetta sinulle ja perheellesi :)

Peurankello kirjoitti...

Marie: Olipa kerrassaan ihana yllätys, kun olit käynyt kommentoimassa. Sinun blogiisi pistäytyminen on päiväni harras hetki:)