lauantai 26. maaliskuuta 2011

Pikkumies ja peijakkaan hyvä salaattipeti




Saimme
Luukas -serkun hoitoon tänään. Pikkumies tuli reippaana ja kaikista ei -sanoista huolimatta kävi pissillä, nukkui päiväunet ja söi:) Suloinen, niin suloinen mies! Inkeri oli innoissaan Luukaksesta, mutta riitaa tuli pikkuautoista. Inkivääri osaa pitää jo puoliaan.



Lauantain
kiva tunnelma jatkui, kun Kari alkoi kokkailemaan salaattiherkkuja. Hän oli Memfisissä syödessään keksinyt, että tekee kotonakin samaa salaattia. Kananfilettä curryllä, inkivääritahnalla, makealla chilikastikkella sekä ananasmehulla, lautaselle ensin salaattia reilusti, salottisipulia, tomaattia, tuoretta ananasta, joka paistettiin kanafileiden kanssa, ah;), pannulla leivinpapereiden välillä paistettua vuohenjuustoa ja itse tehtyä paholaisen kastiketta. Siihen löytyy netistä omakin ohje. Kari sovelsi ja valmisti sen tomaattipyreestä, makeasta chilikastikkeesta ja salsasta. Salaatin päälle vielä ripaus mustaapippuria, tuoretta korianteria ja sitruunaa:) Minä olisin paahtanut kurpitsan siemeniä vielä, mutta se kuulemma olisi mennyt jo hifistelyn puolelle. Kaikilla oli kova nälkä!

Musa
soi, Sarah Mc Lachlania  ja Coldplayta. Minä olin lähinnä statisti, tein hanttihommia käskystä;) Salaatista tuli oikea juhla-ateria. Kaikki ylistelivät kokkia ja illan kruunasi rummy -peli yhdessä. No, oli meillä myös mutakakkua ja jäätelöä viime viikonlopun tapaan;) Sauna lämpisi ja miesväki pelasi jalkkista playstationiolla. Kari oli hankkinut pienille saippuakuplapurkin saunailtaan. Lauri halusi varmistaa kuplanesteen riittävyyden ja oli tietämättämme käynyt tyhjentämässä pesuhuoneessa Fairypurkin vatiin ja lisännyt vettä...Aika usein mietin, mikä hänestä mahtaa tulla isona! Saunassa oli aikas liukasta, Inkiväärikin konttasi ja kiljui ilosta Laurin puhallellessa jättikuplia.




Illan 
huumaa, taitaa olla uniaika. Mukavaa iltaa sinne! Huomenna ulkoillaan enemmän ja mummaa moikataan:)

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Vesi herahti kielelle salaattikuvia katsellessa,nam=)Ihanissa puuhissa ja tunnelmissa kuulostaa päivänne sujuneen,toivottelen sinne yhtä suloista sunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

Tiina, voit olla ylpeä ja kiitollinen Karista, joka niin tykkää kokata!!! Salaatti on tosi maukkaan näköinen, täytyy itse joskus kokeilla.

Terkuin Anita + jengi