sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Pittoreski mökkireissuPittoreski
eli maalauksellinen, kuvauksellinen oli ilma, kun tarvoimme mökille tänään. Lumiasadetta niin, ettei Päijänteen vastarantaa oikein näkynyt. Kuitenkin niin kaunista ja vielä talvista. Aurattu tie ei vienyt perille asti, vaan Kari kantoi Inkiväärin perille lähes umpihangessa. Laurin kanssa meillä oli helpompi nakki, vain pulkat ja stigat mukana.
Repusta 
kaivettiin eväät ja miehet lähti nuotion tekoon. Hyvinhän siinä makkarat paistui ja eväät maistui. Inkivääri oli paikasta ihmeissään. Kesäiset uimareissut eivät ole vielä muistiin kaivertuneet. Lauri pohti asiaa ja totesi, että ei ole vielä kehittynyt se Inkiväärin muisti.

Mumman
luona piipahdettiin retken jälkeen. Kahveella jutusteltiin ja kuulumisia vaihdettiin. Minua odotti paketti, ihanan keväiset munakupit. Ilahtuneena totesin, ettei meillä ole koskaan ollut vielä sellaisia. Aina on niistä puhetta ollut;) Lahja oli Ingrid interiorin johdosta. Kyllä ilahduin niin, mumma on kyllä niin hyvä kannustaja. Sain mummalta vanhat 70 -luvun verhot, joista tulee varmaan mekkosia tai laukkusia joskus. Kankaita alkaa olla jo hyvä satsi. Siivoilinkin eilen työhuonettani ja lajittelin kankaita värien ja materiaalienkin mukaan. Lisää läpinäkyviä laatikoita vaan tarvitaan:)Puoti
siis Katriinan kauppa on toistaiseksi muuten suljettu. Siis se uusi kauppa, keskikaupungin puoti on normaalisti auki. Uuden puodin portaat eivät olleet riittävät eli säädösten mukaiset ja siksi puoti joutuu olemaan kiinni, kunnes vuokranantaja rakennuttaa kunnolliset. Kyllä varmaan harmitti kaupan omistajaa, kun aukeaminen näin viivästyy. No, tavallaanhan on etu, että nyt tulee sitten kunnon portaat:) Minä sain lisäaikaa ompeluksille. Eilen kokeilin jo lainasaumuriani ja opettelin sen langoitusta. Kokeilua se vaatii eri kangaslaatujen kanssa.

Inkku
tuossa tuhisee ja koettaa tyynnytellä itseään iltapäiväunilleen. Muumipeiton alle nukahti pikkuinen Myy:)             Rauhaisaa ja pyhäisää illan jatkoa sinne!

3 kommenttia:

Sirkku kirjoitti...

Eikö olekin elämä kaikkine haasteineen ihanaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kiva oli katsella mökkitunnelmia. Lupaavaa on jo suven suhteen, kun tuli kesäaika. Kiitos, kun kävitte luonani. Ne peltipurkit kuitenkin unohtui... Mutta saitpa ne vanhat lastenhuoneen verhot. Sopivaa mekkokangasta, kun ei edes rypisty. Iloisia ompelutuokioita! Une

Peppi kirjoitti...

Ihanaa yhdessäoloa teillä ollut vloppuna!
Nuo munakupit on kyllä tosi söpön pastelliset.
Nakkasin siulle blogissani neljäskuva-haasteen ;) käyhän hakemassa.