lauantai 12. maaliskuuta 2011

Pitkiä unia pliiis!Niin
peruspäiviä, ihan tavallisen tavallisia. Tänäänkin ihan ruoanlaittoa, treenikuskinaoloa, siivousta ja Inkiväärin nukutusta. Tällä viikolla on nukuttu öisin aika kehnosti tyttelin takia. Siirryin muutamaksi päiväksi jo työhuoneeseen tytön kanssa, että muut saisivat edes joskus ehjän yön nukkua. Toisekseen nyt aloittivat työmiehetkin remontin, joten yläkerrassa ei voisikaan enää päiväunia nukkua. Nyt Kari koluaa siellä ja roskasäkkien kanssa puhisee ja uhkaa laittaa puoli valtakuntaa menemään:) Olen hyvilläni, kun häneen välillä iskee tuo tyhjennystauti. Silloin tapahtuu!


Puodin
avajaiset siirtyy, joten menen sinnekin vasta ensi viikolla. 400 neliötä vie aikaa laittaa kuntoon;)  Intensiivisen ompelusession jälkeen on vähän höntti olo, tyhjä ja toisaalta tyytyväinen. Kari jo vilauttelee ideaa panna samalla pystyyn nettipuoti. Ei paha idea, mutta siihen täytyisi alkaa ommella ennen kuin sen voisi perustaa. Huomenna on Tiia -serkun rippijuhlat Alavudella ja sinne suuntaamme aamupäivällä.


Aamulla
kun muu perhe nukkui vielä, ompelimme me Inkiväärin kanssa linnun siipiä musikaaliin. Yllä kutsu sinne. Valoa ei nyt oikein enää riittänyt, joten siksi heikko kuva. Kutsun teitä vielä ensi viikollakin;) Tällaista täällä. Miten siellä tuulee?;)

2 kommenttia:

elina kirjoitti...

Täällä myös vähän höntti olo mutta eri syystä, pieni tyttö päätti eilen valvoa koko yön kun kerran yskitti ja mahassa kiersi, nukahti vasta kuudelta aamulla :O nukuin sitten seitsemästä yhteen iltapäivällä; perheen miehet olivat sillä aikaa panneet toimeksi ja käyneet korvalääkärissä ja intialaisessa ravintolassa syömässä :) katkarapukorma ja naan-leipä maistuivat ja henkilökunta huomioi hienosti pienet asiakkaat. Tämä päivä tuntui häviävän tosi nopeasti. Toivottavasti Inkun yöt pian rauhoittuvat!

Anonyymi kirjoitti...

Tänään katselin ikkunasta. Tosiaan. Ei tuullut. Menin lenkille ja sen jatkoksi saunaan. Sitten vähän myöhemmin paistoi aurinkokin ulkona. On ollut levollinen, hyvä päivä. Muutamaan kertaan olen käynyt katsomassa, joko sinun blogipäivityksesi on koneella. Kiitos jälleen kerran! Une