torstai 3. maaliskuuta 2011

Pajua ja pitoa


Lämmin 
kiitos näin bloginkin kautta naapuriin Karelille. Hän on kädentaitaja ja arvasin, että hänellä voi olla hyviä ideoita kassiständiksi. Eilen soi puhelin ja Viherlandiasta oli löytynyt oivat pajuseinämät. Näitä on nyt kolme eli hyvin kassit ja muut myytävät mahtuvat esille. Into vain kasvaa, kun asit edistyvät. Eilen löysin myös verhoomosta vanhan joustinpatjan metallikehikon samaan tarkoitukseen, mutta nyt ei sitten sitä ehkä tarvitsekaan hankkia:) Mietinnässä on vielä yksi vanha koukerojalkainen pöytä, jota pitäisi hieman laittaa kuntoon. Se voisi toimia pajuseinämien vieressä, on saman sävyinenkin. Makaa meillä varastossa tyhjänpanttina. Alla yksi keskeneräinen violetti kassi, ehkä ruusuketta vailla.

Kirpputorilta
löytyi muutamalla eurolla monta metriä suloista pinkkiä kangasta. Ei kovin retroa, mutta kierrätettyä;) Kassi on syntymässä. Alla myös hieman modernimpaan makuun kasseja verhoomon kankaista. Kaikki eivät ehkä sovi tyyliltään myyntipaikan tunnelmaan. Joten täytyy hieman valokoida sinne meneviä. Muutamat ovatkin jo kyselleet, missä aioin näitä myydä. Se on toki tiedossani, mutta kun se oikeasti realisoituu parin viikon sisällä, kirjoitan siitä kyllä;)
 
 


Upeat
ulkoilusäät vain jatkuvat. Sain Eero -esikoisen hiihtokaveriksi Ladun majalle tänään. Meillä oli jo mennessä letkeä meininki. Automankasta soi U2:n Beautiful day. Se sopi hienosti tähänkin  päivään. Ladulla juttu jatkui, Eero kertoi nähneensä unia bändikeikoista. Viime yönä kuulemma Goldplayn hienosta keikasta, jossa hän oli ollut Tuittu -serkun kanssa. Naurettiin, että halvaksi tulee tällainen keikoilla käyminen;) Hiihtokeli alkoi muuttumaan plussan puolelle ja perinteinen ja pitoa pohjaan olisi toiminut tänään paremmin. Mutta kun oli kivaa seuraa, sekään ei haitannut menoa:)

                                                    Mukavia hiihtokelejä!

9 kommenttia:

Sisustuskärpänen kirjoitti...

Moi Peurankello! Kuulinkin tänään ihan mukavia uutisia ja meistä taitaa tosiaan tulla vähän kuin naapureita! ;) Minulla on juuri noita "patjan raatoja" samaisessa tarkoituksessa! Uskon, että tulemme tapaamaan vielä ihan kasvokkainkin ja se on kyllä oikein mukavaa, kun pitkäaikaisen harrastuksen nimimerkit alkaa pikkuhiljaa muuttumaan ihan oikeiksi ihmisiksi :D Tsemppiä sinulle ja palataan...

MaMMeli kirjoitti...

Voi että nuo pajut sopivat niin hyvin kauniiden kassiesi taustoiksi...Täällä yksi utelias odottaa jännittyneenä, missä myyt noita ihanuuksia?

Peurankello kirjoitti...

Sisutuskärpänen: Vau, arvaa että ilahduin, kun kommentoit. Sinua saa kiittäminen, että sain vinkin uudesta myyntitilasta. Jotenkin se sai minut liikkeelle! Sinä olet konkari ja me muut seurataan perässä:)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Violetti kassi on kaunis sellaisenaankin, mutta varmaan keksit siihen jotakin pistettä iin päälle. Kiva oli nähdä kuvassa Eeroakin. Hyvä, että sinulla on ollut antoisaa hänen kanssaan. Eero on hieno ihminen. Une

Peurankello kirjoitti...

MaMMeli ja Une: Kiitos mukavista kommenteista:) On hienoa saada ehdotuksia ja ideoita!

Kirsikka kirjoitti...

Voi miten suloisia ja persoonallisia myös. Toivotan kovasti myyntionnea ja kivoja ompeluhetkiä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi että ovat upeita nuo pussukat! :) Ja Eero on tuossa hiihtokuvassa niin nuoren miehen näköinen :D Miten pikkuiset potilaat jaksavat? Paljon terveisiä t. Elina P

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kauniita kasseja! Kyllä kannattaa myydä!

T. Anita

Anonyymi kirjoitti...

Voi mun komeeta kummipoikaa!! Paljon terveisiä kaikille ja mahtavaa kun sun unelmat etenee, hengessä mukana kympillä Kuopion kompania! ;)
Ikävä teitä kaikkia!
T kassu-sisso :)