lauantai 19. maaliskuuta 2011

Poroa ja puusaunan löylyjä
Rakkahat
serkut eli Riikka -siskoni perhe tuli meille tänään. Pienimmät menivät siskon miehen Jannen kanssa uimaan, isommat elokuviin, me naiset kirpputorille;) ja Kari jäi Inkiväärin päiväunikaveriksi. Teimme hyviä vaatelöytöjä, tällä kertaa ihan itsellekin. Illalla miehet taiteilivat ruokaa, poroa pekonikääryleissä, kanttarellikastiketta ja ihan ehtaa perunamuussia. Hyvää oli! Jälkkäriksi ihan mutakakkua jäätelöllä. Illan hauskuutusta oli, kun lapset vuorollaan tanssivat. Inkivääri otti mallia ja tarkasti veti muiden mukana:)

Huomenna
on juonnon valmistelua Vapaakirkolle ja illalla juonto. Tarkoitus olisi myös valmistaa rautalankakoukkuja puodille. Päädyimme kauppiaan kanssa, että ripustan isoon pajukranssiin rautalankakoukkuihin osan kasseista. Katsotaan nyt miltä se alkaa näyttämään. Huomisillalla menen viimeistelemään hommaa puodille. Maanantaina kauppa sitten aukeaa, jippii! Tervetuloa vaan mukaville ostoksille. Kuvia lupaan laittaa ensi viikolla.


Eilen
illalla päivitettiin elämää Martta -ystävien kanssa. Katin suloisen uuden kodin puusauna korkattiin ja chili con carnea ja muuta hyvää herkuteltiin. On niin kotoisaa olla kuin siskoporukalla koolla:) Vertaistukea parhaimmillaan! Ajantaju unohtuu ja miesväki jo soittelee, että mihin ojaan olen ajanut;)

Leppoisia löylyjä!

3 kommenttia:

malla kirjoitti...

Kaikkia ihania juttuja olet ennättäny puuhailemaan!!!
Aurinkoista sunnuntaita koko perheelle!!!:)

Peppi kirjoitti...

Mukavalle viikonlopulle kuulostaapi. Ja puusaunan löylyjä ei voita mikään! Aurinkoa ensi viikkoon!

Peurankello kirjoitti...

Malla ja Peppi: <3 kiitos mukavista toivotuksista <3