sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Pullia ja pussukoita


Meille
on siunaantunut usein hienoja naapureita. Tällä viikolla on erityisesti naapureiden kehumisviikko;) Voitteko kuvitella, meikäläinen tulee hikisenä hiihtolenkiltä Siwan pakastepullapussit ja kermat kainalossa kotiin ja jo ovella mies huutaa: "Tule katsomaan!" Jääkaappiin oli naapurit taikoneet ihania laskiaispullia. Tuli niin hyvä mieli ja vesi herahti kielelle. No, kaiken kukkaraksi mies oli loihtinut maan perusteellisen hyvää ruokaa ihan salaatin kera. Siinä sitten herkuteltiin ja katsottiin 50km hiihtoa pullakahvien kera. Omakin hiihtolenkki oli niin mainio Saara -kälyn ja Veeran kanssa.Siinä
se nyt on: oma tuotemerkkini mun! Jatkossa se tulee ihan ommeltuna ja pienikokoisempana kassien sivusaumaan. Ingrid interior tulee Inkeri tyttösemme nimestä. Aluksi olisin halunnut pelkän Ingridin, mutta yrityskonsultti sanoi, että se tuskin menee rekisteröintikeskuksessa läpi. Liiteenä design oli myös mietinnässä, mutta USA:ssa on jo yksi Ingrid design -kauppa. Jos aion myydä tuotteita esim. Etsy:ssä on hyvä jos merkki on kansainvälinen. Tosin kansallisromanttinen mielenlaatuni pohti kovin suomalaisempaa nimeä Inkivääri tai ihan Inkeri. Peurankello oli myös ollut Eeron ja Riikka -siskon mielessä. Mutta sen domain on jo varattu jollekin muulle. Tuo nimi mihin nyt päädyttiin on vapaana. Merkin väritys on aika hentoinen. Luulen kuitenkin, että onkin parempi ettei se liian voimakkaana pomppaa tuotteesta esiin.


Inkivääri
on intoutunut kiipeilemään. Tässä tämän päivän taidonnäytteet. Kisukin taiteilee;) Inkku on oppinut myös suikistamaan suuta suukotellessa ja sanomaan selvemmin Aapo ja Laurikin. Äiti tulee myös, mutta isi ei vielä oikein lähde. Muuten isin kanssa oli niin hauskaa soitella rumpuja tänään.


Nyt
tämä mimmi lähtee hakemaan Laurin serkkulasta ja Eeroa kaverilta. Eerolla oli historiaa elokuvissa -valinnaisaineessa lomaläksytehtävänä katsoa joku historiallinen elokuva. Tänään hän kahden hyvän kaverin kanssa oli katsonut leffan. Mukavia nuo nykyajan valinnaisaineet:) Huomenna on se puotipäivä. Otan sieltä kuvia teillekin! So long, sleep well!

13 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Kaikenlaisia ihanuuksia sinulla täällä,täytyy ajan kanssa tutkailla=)

Peppi kirjoitti...

Oii, tosi söpö tuo logo ja nimi! Paaaljon onnea ja tsemppiä toiminimelle! Aikas jännittävää ja ihanaa. Jään odottelemaan huomisen kuvia :)
Iloista, ikimuistoista alkavaa viikkoa!

Sirkku kirjoitti...

Oikein hyvä nimi!
Jännittävää jäädä odottamaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Elät hyvin mielenkiintoista elämänvaihetta. Miten maltat illalla lähteä nukkumaan, vai askarteleeko mieli seuraavan päivän odotuksessa.
Kaikkea hyvää yrityksellesi.

Anonyymi kirjoitti...

Loistava nimi ja erityisesti tuo logo!! Olen samaa mieltä, että on hyvä ettei liian kirkkaana pomppaa. Ja niin sun näköinen nimi!
Lämpimin terveisin marjomartta

MaMMeli kirjoitti...

Heippa!
Hieno tuo tuotemerkkisi ja ajattele IKIOMA!!! Mukavaa ja mielenkiintoista viikkoa <3

marjo.kalavainen kirjoitti...

Hei, nyt mä taidan olla oikea lukija! (Sori, täytyy vähän testata...)

Peurankello kirjoitti...

Oih, kiitos näistä kannustussanoista!!! Ootte mahtavia!

Leena kirjoitti...

Suloisia naapureita ! Kiva tuotemerkki ja mietin juuri koiralenkillä, et missäköhän liikkeessä tuotteitasi tullaan myymään. Ne on kyllä niin ihania !

Aatsa kirjoitti...

Terkkuja niin kattilakunnalle kuin naapureillekin.
Ollaan turvallisesti perilla Harrachovin lentomaen kupeessa. Meijen maet on aika suojaisessa paikassa kuusimetsaa molemmin puolin. Harhat alkaa huomenna.
Suomalainen (ja kouvolalainen) Lallukkahan oli hiihtanyt aika hyvin viiskymppisella. Oliko se 8.sija

Anonyymi kirjoitti...

Tiina,

onnistunut tuo toiminimi! Näin etäältä katsottuna minäkin sanoisin, että hento väritys sopii hyvin, ettei vie huomiota itse laukulta. Sitä paitsi hento väritys sopii myös suomalaiseen sielunmaisemaan kuin piste I:n päälle ja lisäksi suomalaiseen luontoon, joka on sellaista pitsisen hentoa ja herkkää. Vertaan koko ajan tähän keski-eurooppalaiseen luontoon, joka on niin paljon robustimpaa ja jykevämpää ja saksalaiseen mielenlaatuun, joka korostaa poweria asiassa kuin asiassa (inhoan sitä sydämeni pohjasta), josta ymmärrys ja herkkyyss on usein valovuosien päässä. Eli summa summarum: herkkä, perisuomalainen valinta! Hyvä niin!

tv Leena

Peurankello kirjoitti...

Kaikki: hyviä pointteja:) Leena: tuo robustimpaa on mulle uusi sana, näin ne sanat vaihtaa maata:)

Anonyymi kirjoitti...

Herkästi on Ingrid aseteltu. Une

Nova Melina kirjoitti...

Moikka! Tulin vastavierailulle sun kivaan blogiin. Tuotemerkki on tosi nätti ja mä tykkään kanssa noista rauhallisista väreistä. Jos saa kysyä, niin mistä tilasit läpyskät? :)