perjantai 4. maaliskuuta 2011

Palikoita ja piristystä


Legot
ovat perheemme ehdottomasti parhaita leluja. Niillä on leikkinyt tähän asti kaikki kolme poikaa, mutta nyt Inkivääri on tehnyt myös aluevaltauksen. Koko eilisen ja tämän päivän ovat kaikki pojat vuoron perään leikittäneet Inkkua upeasti:) Laurilla oli ensimmäinen kuumeeton päivä ja voitte kuvitella kuinka iloinen hän oli, kun veljet rakensivat yhdessä. Urhean sairastamisen johdosta Lauri sai tänään legopaketin (kun niitä ei ennestään paljoa meillä ole...)

Sain
puodin omistajalta viestin tuoda työni ja pajusermit maanantaina kaupalle. Huh, viime hetken paniikki meinasi iskeä. Sain tänään kuitenkin kivan pikkulaukun aikaan eli kyllä se siitä. Vein toiminimipaperit maistraattiin ja join sen kunniaksi kahveet Elosella. Oli juhlallinen olo! Hassua, miten sitä aikuisena voi näin intoutua ja tempautua. Leikkasin tänään myös koulun musikaalin muurahaispukukankaita ja huomenna täytyy ne surautella. Kettu ja poro ovat vielä etsinnässä:) Piristystä on ilmassa ja kun perheellä syötiin perjantai-illan kunniaksi vielä tacoja, niin hilpeät jutut siivitti iltaa.

Ps: Tänään saimme tiedon, että vakuutuksemme korvaa vesivahingosta koituvat kulut. Hip hurraa!

                    Viikonlopun kunniaksi poikien rakentama Muse -bändin stage!

10 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Hieno juttu, että vakuutus korvaa vahinkonne!!! Suloisia murusia leikkii yhdessä<3 Kerro sitten missä myyt kassejasi...jos vaikka poikkeaisin:)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä tosta lavasta tuli loppujenlopuks aika hieno;D t:Aapo

elina kirjoitti...

Helpottavaa kuulla että vakuutuksesta on apua! Tuossa toiseksi viimeisessä kuvassa Inkulla on minusta ihan Karin ilme :)

elina kirjoitti...

P.S. En muuten tajua miksi tuohon nimeksi tulee pelkkä "elina" vaikka pitäisi olla "Elina P"... huoh, joku bugi tuli kuitenkin rekisteröitymisessä!

Peurankello kirjoitti...

Elina: On niin kotoisaa, kun käyt kommentoimassa!

Anonyymi kirjoitti...

Huolestuttavaa; käyn päivittäin tsekkaamassa, joko on sun blogi"päivitetty". Olen riippuvainen, kuten mamma aikoinaan Kauniista ja rohkeista. Ei haittaa jos ei kotona paljoa tapahdu, aina on kiva lukea mitä suloista siskolassa on puuhattu:) Tein koulun joulujuhlaan männä vuonna poronsarvia; rautalangasta häkkyrät, johon neulalla huovutellen harmaata villaa, toimi. Terv. Kiljusen mami(tosin pulleampi kuin esikuvansa)

Anonyymi kirjoitti...

Riipuvainen blogistasi taidan minäkin olla. Taas oli kiva olla siellä Inkerilässä ja myös Elosella. Menestystä kasseillesi! Une

Anna, kirjoitti...

Paljastathan jossain vaiheessa myös puodin nimen, jossa ihania laukkujasi voi käydä hiplailemassa ja kenties omaksikin lunastamassa ;)

Yhdyn edellisiin kommentteihin... seuraan tätä blogia vähintään yhtä ahkerasti kuin suosikki tv-sarjoja (ja kun en tv:tä omista, niin... blogi pelastaa ;)

Vakuutus on hyvä juttu. Sen piikkiin menee porukoidenkin vesivahingosta iso osa!

Kirsikka kirjoitti...

Legot ovat ihan parhaita. Meillä vielä leikitään dubloilla, mutta pikkulegoillekin olisi jo vähän tilausta. Onneksi vakuutus korvaa vahingot!

Sirkku kirjoitti...

Kerro ihan huvikseen vakuutusyhtiön nimi! En ole pitkään aikaan kuullut yhtiöstä, joka tuon suuruusluokan vahingossa nikottelematta suostuu korvaamaan. Vaikuttaa siltä, että olette saaneet asiallista asiakaspalvelua.