torstai 10. maaliskuuta 2011

Paperia ja pitsiä


Pieni
romanttinen kassi syntyi tänään. Jos pääsisitte työpajaani, voisitte myhäillen palata omia nurkkia ihailemaan. Sellainen kaaos oli, kun mami ompeli ja pikkunainen veti aikansa kuluksi kaikki kankaat laatikoista ja stemmaili niitä nautiskellen päänsä päälle. Annoin tytön touhuta, pääasia, että hän viihtyi. Yleensä ompelen, kun hän nukkuu.

Tänään
tuli vesivahinkoremontin työnjohtaja kartoittamaan tilannetta. Huomenna saapuu työmiehet ja he aloittavat purkamalla eristeitä. Samalla selviää, saadaanko kaikki kostunut eriste pois vinttikomeron kautta, vai pitääkö purkaa vessaa ym.


Paperijakso
käsityökoululla jatkui mielenkiintoisella kerralla. Teimme pitkäkuituisesta pellavasta paperia. Massamaalasimme niitä, laitoimme erilaisia "härpäkkeitä" paperiarkkien väliin, siirsimme arkkeja muottien ja struktuurien päälle. Olen aiemminkin ollut paperikurssilla ja koulutuksessakin valmistanut paperia. Aina se kuitenkin antaa uusia näkökulmia, kuten tänään tuo nukenpään muotoon aseteltu arkki. Tykästyin myös massamaalamiseen. Siinä kostean arkin päälle ikään kuin maalataan erivärisellä paperimassalla kuvioita. Kokeilin myös pitsin päälle aseteltuja arkkeja:) Kuvailen niitä sitten lisää, kunhan kuivuvat ensi kerraksi. Tässä otoksia työskentelystä:


 
                      Hyvää yötä, nyt tämä tyttö juo iltatsajut ja menee unten maille!


8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ilthetki blogisi parissa, tai keskiyöhän tämä on. Oli pakko katsoa. Luulen,että näen kauniita unia. Une

Anonyymi kirjoitti...

Ah, ihanaa touhua! Ja voi Inkivääri on varmasti riemuinnut sun kankaiden parissa! :=)
Sormet syyhyä päästä itsekkin tekemään jotain kaunista!
Ihanaa päivää!
t kassu-sisso :)

Anonyymi kirjoitti...

Ai niin, hauska tää sun maaliskuun "p&p"-päivitykset! tykkään idasta!
kassu

Niina kirjoitti...

Ompas täällä touhuttu kaikenlaista ! Näyttää mukavalta puuhalta :)

marjomartta kirjoitti...

Kiitos tilannekuvista, sai ikävän syttymään paperin tekemiseen! Menisipä viikko nopeesti! Arkkien mekaaninen "tulostaminen" oli niin terapeuttista eilen. Väsyneenä ei jaksanut hakea suuria inspiraatioita, mutta tekeminen antoi päälle tilaa levätä. Mukavaa viikonloppua!

Peppi kirjoitti...

Näyttää hyvälle!! Kieltämättä tekisi mieli kokeilla itsekin... Se paha näissä blogeissa on, että näkee kaikkea kivaa ja innostuu vähän kaikesta.
Kiitos haasteesta! Yritän vastailla joskus. Nyt viimeiset rippeet hiihtolomasta menossa ja ohjelma vaan kiihtyy :)
Iloista viikonloppua!

elina kirjoitti...

Vähän jälkijunassa onnittelut hienosta tuotemerkistä!! Paljon iloa ja intoa kevääseen, niitä varmasti riittääkin :-) Tässä keinuttelen samalla umpiväsynyttä pientä tyttöä kantoliinassa, mahavaiva on kiusannut pientä niin että uni viipyy... Ja hauskaa ynnä leppoisaa viikonloppua sinne kaikille!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Mielenkiintoista toimintaa! Ja teos lapsen kasvoista pareilla on vähintääkin pysäyttävä. Hienoa!