perjantai 25. helmikuuta 2011

Tuuletusta


Hurraa, loma alkoi! 
Aapo, Petteri -serkku ja Lauri tuulettavat loman kunniaksi. Jalkapalloa oli seuraavaksi luvassa ja niin huomenna ja seuraavana päivänä ja sitä seuraavana...Valmentajakin oli havainnut sitoutumisen asteen ja vihjaisi mahdollisuudesta siirtyä ikäluokan ykkösjoukkueeseen. Sekös sai miehen naaman hymyyn:) Minä olen havainnut, etä ruokahuolto on oltava ajallaan, ettei miehet lähde pelaamaan vaan tyhjin vatsoin.

Loma 
tarkoittaa minulle tällä kertaa oikeasti lomaa, koska Karikin on talvilomalla. Suunnitelmissa on kyllerön vetoa=lepoa, liikuntaa ja yhdessä touhuamista. Pojilla on ehdotuksia: keilausta, hiihtoa, pulkkamäkeä, megazonea ja futista. Telinejumppasaliakin suunnittelimme vuokrata ystäväperheiden kesken. Alkuun pitää nukkua väsymyksiä pois. Jo vuosia meillä on miehen kanssa ollut tapana viikonloppuisin ja lomilla herätä vuoroaamuin. Toinen saa ottaa rennosti:) Jotkut ovat aikoinaan naureskelleet meidän vuorosysteemeille (vuorokakkavaipatkin;). Olen kuitenkin enemmän kuin varma, että olemme lukuisat riidat välttäneet tällä menolla.


Mukava
tunne on, kun tietää ystävän tulevan kylään. Tänään saimme päivittää kuulumisia ja todeta, että välillä lasten kanssa on, miten sanoisin...kysymysmerkkinä. Kummasti helpottaa juttelu siitä. Keidas arkiperjantain keskellä;) Uskon, että siksi myös blogitkin ovat naisten keskuudessa suosittuja. Se on melkein, kuin olisi kahveella kaverin luona. Oikea Juhla Mokka ja face to face voittaa kyllä silti vielä!Eilen
miehen toimesta syntyi tuotemerkki. Hiukan täytyy kehaista, että hieno tuli. Nyt paperit lähtee Rekisteröintikeskukseen ja siellä päättävät kelpaako ehdotuksemme toiminimestä. Viikon päästä olen ehkä viisaampi.
Alla kirpputoritavaraa, josta jäi vielä iso korillinen tytönvaatteita koossa 62 - 74. Jos tiedät jonkun tarvitsijan, vinkkaa minulle;) Laitetaan hyvä kiertämään!
                              
                         Mukavaa lomaa lomailijoille ja leppoisaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

malla kirjoitti...

Rentouttavaa lomaa koko porukalle!!!!:)oot mielessä...laitan vielä s.postia jossain välis:)!

Anonyymi kirjoitti...

Oli kiva nähdä iloisia poikia! Ja nuo kassisi! Katselisin niitä vaikka kuinka kauan. Une

Anu kirjoitti...

Voi että noi sun tekemät pussukat on aivan yberihania! Odotan mielenkiinnolla että näen tuotemerkkisi. Anu