keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Arvonta:)


Uuden
blogi-ilmeen kunniaksi julistan arvonnan alkavaksi tänään ke 9.2 - pe 18.2. Arvonta suoritetaan lauantaina 19.päivä. Tervetuloa arvontaan niin tutut lukijatkin, kuin satunnaiset tupaan tupsahtajatkin:)

Osallistumisen edellytyksenä on pieni maininta kommenttiboksiin: mistä tykkäät postauksissa ja mitä toivoisit täällä postattavan. Mukavaa olisi jos mainitsisit jotain itsestäsi;) Jos olet anonyymi -nimityksellä, laita nimimerkki, niin tiedän ketä lähestyä. Voit myös mainita, minkä palkinnon haluaisit.

Arvontaan voit osallistua seuraavasti:
1. Yksi arpa, kun kerrot toivomistani asioista
2. Kaksi arpaa, edellä mainitut ja jos olet lukijana tai liityt nyt lukijaksi:)
3. Kolme arpaa, jos linkität arvonnan omaan blogiisi. Voit kopioida yllä olevan kuvan.

Palkintona on kassi tai pussukka, jonka teen voittajan toivomusten mukaan. Kuvassa on malleja, joihin löytyy vielä kankaita.


Toisena palkintona, toiselle onnekkaalle on kesäinen muistikirja.


Kolmas lohdutuspalkinto on hauskat Djekon tarrat:)


Tänään
on nuhailujen ohessa ommeltu kirpputorille kasseja. Inkivääri nautti kankaiden kanssa touhuamisesta. Valittiin yhdessä vanhoista ja uusista kankaista mukavia yhdistelmiä. Näitä tehdään toisenkin kerran:)


30 kommenttia:

Aamukahvi kirjoitti...

Haa haa;) Taidan olla eka arvontaan osallistuja.

Kysyinkin kerran, mutta olisi mukava kun tekisit postauksen tuosta blogin nimestä.
Toivon myös lisää hyviä arkiruokavinkkejä, kuten se "perussettiä":)

Olen kolmella arvalla mukana. Laitan huomiseen postaukseen linkin arvonnasta jos vain suinkin osaan.

Aatsa kirjoitti...

Sulla on niin paljon hienoja kuvia ja niihin liittyviä juttuja ettei ehdi kaikkea lukea ja katsoa. Pitäs mennä saunaan kun oon ollut päivän pohjosviimassa, ensin Lapuan hyppyrimäkitalkoissa ja illalla Vöyrillä mäkihyppytreeneissä

Anna, kirjoitti...

Hih. Tämähän mukava juttu :) Tykkään kyllä yleensäkin postauksistasi. On mukava kuulla, mitä teidän perheeseen kuuluu ja tapahtuu, mutta erityisesti pidän, kun tuot esille näpertelyjesi tuloksia. Niitä toivon jatkossakin saavani lukea, sillä tykkään itsekin askarrella, ommella jne. kaikenlaista, joten on aina vaan kiva, jos saa uusia ideoita.

Anonyymi kirjoitti...

Aina mukana sun mahtavien juttujen äärellä! Parasta on kuvat ja käsin väkertämisen tuotokset. Niiden äärellä voi haaveilla, että ehkä minäkin vielä joskus innostun ehtimään - en etsimään vaan löydän aikaa :)

Sini K.

Anonyymi kirjoitti...

Nuo pussukkasi ovat aina kauniita ja herttaisia. Mukavaa oli nyt nähdä Inkiväärikin valitsemassa kankaita. Kyllä sinulla on kodikasta, kun saat tuosta tytöstäsi varmasti seuraa harrastuksiisi tulevaisuudessakin. Minäkin synnyin osaavan äidin ainoaksi tyttäreksi ja kudon edelleen ja teen muutakin hänen esimerkkinsä mukaan. En vain ole yhtä taitava kuin hän. Teillä opettajilla on hyvät lähtökohdat kaikkeen. Kaipaan kuvia pojistasi enemmän. Heidänkin touhunsa kiinnostavat. Mutta sinulla tarttuu Inkeri niin luontevasti mukaan, kun olet päivät hänen kanssaan. Iloista oloa edelleen! Une

Anonyymi kirjoitti...

Kun ei kerran nähdä kässäkoulussa on kirjoitettava tänne. Kuvat ja arkiset mutta usein niin syvälliset ajatukset uppoaa minuun! Olenko mä lukija? Olen vaikka en vieläkään ole osannut oikeesti liittyä tänne. Ylivoiaista tälle blondille. Siis: kolme (3) arpaa tänk juu! Evli endink häpi endink!!
t: Marjomartta

Anonyymi kirjoitti...

Kilpailussa mukana. Itse metsästän blogeista ideoita käsitöihin niin vapaa-ajalle kuin töihin opena. Blogistasi löytyy molempia. Kiva niin! Olen lukija, vaikken ole sitä virallistanutkaan.
Laura Hoo

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Perusteellisempi viesti sinulle on tekeillä mutta se etenee vaiheittain... :-) Edellisistä kommenteista rohkaistuneena kirjoitan nyt ex tempore tähän että olen innokas lukijasi ja ihailen hienoja kuviasi ja nautin niistä kovasti ynnä kuulumisienne seuraamisesta nyt kun imetys tarjoaa siihen mahdollisuuksia :-) yritin kerran oikein rekisteröityä lukijaksi mutta lannistuin kun siinä puhuttiin google-tilistä ja ties mistä... :D se tuntui viittaavan siihen että pitäisi muistaa jotain salasanoja joista ei ole harmainta aavistustakaan... Uusi fontti on minusta hyvä! t. Elina P

Anonyymi kirjoitti...

P.S. Piti vielä mainita että tosi kivalta on tuntunut myös lukea filosofistyyppisiä pohdintojasi kotoisten arkisten asioiden lomassa. Nehän ovat tietysti sellaisia joita ei voi pakottaa, tulevat kun on niiden aika tai hetki. Ja jos arpaonni suosii, niin kassille olisi kovasti tilausta... :D t. Elina P

Anonyymi kirjoitti...

Katselin jo varmaan kolmatta kertaa kuviasi. Sinun blogeistasi saa takuuvarmaa hyvää mieltä. Une

Leena kirjoitti...

Hei ! Tykkään sun kauniista valokuvista, ihanista käsitöistä ja tietysti jutuista. Se kiinnostaa, mitä teillä syödään. Lohikeitto oli hyvä juttu. Olen nyt kahdella arvalla mukana, koska sait kommenttini ja olen lukijasi. En taida linkittää omaan blogiini, kun arvonta on jo huomenna. Lahjaksi haluaisin tietty kassin, jos onni sattuu potkaisemaan. Leena

Peurankello kirjoitti...

Leena: Arvonta on ensi viikon lauantaina;)

Anonyymi kirjoitti...

Johan tuli vipinää kommentteihin...taitaa nuo ihku-ihanat pussukat houkutella.Minäkin lueskelen blogiasi päivittäin aina `lennossa`,kommentteja ei muka koskaan kerkeä kirjoittamaan. Blogisi saa aina hyvälle tuulelle ja useimmiten hengästymään...kun sä säät aina valmista!Minäkin touhuan koko päivän ja mitään valmista ei tule. Onkohan mulla liian monta projektia yhtäaikaa :)ja koko ajan suunnittelen uusia :)))
Nyt vielä pakkaamaan huomista kirppiskuormaa...nähdään siellä!
terkuin Lempi :)

Ja Inkivääri is the best!

Anonyymi kirjoitti...

Satunnainen tupaan tupsahtaja ihastelee aikaansaannoksiasi ja sitä että blogiakin jaksat pitää. Arvontaa ei voi vastustaa... jännitystä elämäänsä etsii eräs eläkeläismummo, jonka käsistä korkeintaan kirjoituksia kimpoilee, ei vuosiin edes tavanomaisia käsitöitä saati tällaista luovuutta. Onnittelen! Tekemisen iloa edelleenkin toivottaa
Sirkku S.

Hanna-Maarit kirjoitti...

Arvontaan mukaan kolmella! Minusta on aina kiva lukea kotiäitien puuhia laidasta laitaan, mitä kukin kotosalla puuhaileekaan :) Lukija olen ja linkityskin löytyy. Terkkuja!

Tanja kirjoitti...

Kuvat on tosi upeita ja mie tykkään siun kirjoitustyylistä. Oon joskus aiemminkin käyny täällä kytistelemässä siun käsitöitä. :) Tykkään blogin ulkoasusta. Se on mukavan hillitty.

Tapani kirjoitti...

Jutuistasi välittyy lämpö ja välitön tunnelma.
Valokuvat on paljonpuhuvat ja arvostan valon käyttöä niissä.
Olen miettinyt omaakin blogia vähän samaan tyyliin askartelujen parista. Touhuan kaikenlaista puusta ja muustakin. Ehkä joskus, mutta tämä siun hieno esimerkki kyllä kannustaa.
Terkkuja Parikkalasta! ;) Tapsa

Anonyymi kirjoitti...

Elämänmakuisia kuvia ja pohdintoja. Ihailtavaa blogiahkeruutta (itse väsähdin kolmen postauksen jälkeen ;) Aikeissa kyllä aloitella uudestaan jossakin vaiheessa) Jatka samaan malliin, täällä on mukava käydä kurkkimassa pikku-Inkiväärin ja teidän muidenkin arkisia ja pyhäsiä puuhailuja ja ihailla kättesi aikaansaannoksia!

Kaisku kirjoitti...

Ensimmäistä kertää tänne löysin ja kappas, täällähän olikin arvonta ;) Näin ensikertalaisena hankala sanoa mitään kehittelyideoita, mutta kerronpa kuitenkin, että vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta ja ihanalta paikalta :D
t.eräs lukiolaistyttö

Katja kirjoitti...

Mukana kahdella arvalla! Minä tykkään lukea kaikesta, erityisesti käsitöistä, arjesta, sellaisesta kotoisasta :)

Hannelora kirjoitti...

Pari viikkoa olen tätä ihanaa blogiasi seurannut (vaikka tiesin siitä jo paljon aiemmin) ja nyt liityin arvonnan ansiosta virallisesti lukijaksi.

Blogillasi on aivan ihana ulkoasu ja sisältö myös. Väreissä ja asettelussa silmät ja sielu lepää. Kuvat ovat myös kauniita ja raikkaita. Olet taitava!

Kaikki kiinnostaa, mutta eritoten käsityöt.

Mukana arvonnassa kahdella arvalla.:)

Peppi kirjoitti...

Osallistun miekin kahdella. Miusta kiva lukea elämänläheistä blogiasi+tietysti katsella kivoja kuvia. Ja käsityöjutut on tietysti vielä piste iiii:n päälle :)

malla kirjoitti...

no niin!!ehinpäs!!tykkään blogisi kotoisasta tunnelmasta ja muutenkin olen edellisten kans hyvin samoissa mietelmissä:)
Pussukat on suloisia ja vaikea valinta tulis jos voitto iskis!

Anonyymi kirjoitti...

Ehdinkös minäkin vielä arpajaisiin..? ;)
Nautin suunnattomasti lukee tätä sun blogia! Ankeinkin aamu on kääntynyt iloksi, kun lukee sun hyväntuulisia ajatuksia elämästä ja kaikesta välittyy se, kuinka kiitollisuus elämän pienimmistäkin iloista kantaa pitkälle! Suuresti tykkään myös katsella kuvia, wau, kyl sul Tiina on silmää ottaa valokuvia ja nähdä asioita!
Ja tietenkin kaikki kertomukset lasten touhuista ja koko perheen jutuista on aina ihania ja inspiroi itseänikin samoin kaikki käsityö-jutut, innolla odotan oman ompelukoneen hankintaa!
Jaa, pitikö vielä jotain itsestä kertoa..hmm..mitäköhän olis mitä et jo musta tietäisi..? No, vaikka sen että myös mun lempinäyttelijä on Merryl Streep, eikös sinunkin?

Pusua päivään toivoo Kassu-pikkusisso :)

Peurankello kirjoitti...

Nyt on PAKKO väliin kommentoida, että ihan mahtavia viestejä!!!

Marianne kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa kylässä. Mukana heti kolmella arvalla. Eli liityn lukijaksi ja linkitän omaan Kissanminttutie-blogiini. Tervetuloa kylään meillekin.

Blogisi näyttää oikein kivalta. Itse tykkään lukea käsitöistä, tuunailuista, sisustamisesta ja lapsista. Meillä on kohta neljä kuukautta vanha poika-vauva.

Anonyymi kirjoitti...

Huomaa, että en ole tarpeeksi innnokas blogienlukija, kun kommentin lähettäminenkin takkuilee...osallistun siis arvontaan minäkin ja tapani mukaan aika viime tingassa...

Nautin erityisesti tunnelmista, tuunauksista ja ihanista valokuvista. Juttu ystävistä toi kyyneleet silmiin...

Kiitos vielä viime viikonlopun kirppiselämyksestä. Pussukkasi löysi heti paikkansa yläkerran vessasta ja on käytössä joka päivä. Virkistävä päivä on kantanut pitkälle tähän viikkoon.

T:Pia

Titta kirjoitti...

Äsken hävisi pitkä viesti täältä bittiavaruuteen. Testaan tuleeko nyt perille.

Titta kirjoitti...

Yritän uudelleen.
Olen ollut lähes alusta saakka blogisi seuraaja. Usein käyn kurkkimassa kuvia ja juttuja, mutta aina en saa aikaiseksi kommentoida. Elän jatkuvasti siinä toivossa, että useammin näkisin livenä sinut ja voisin hypistellä käsitöitäsi omin sormin. Mutta arki vie mennessään, eikä loppua näy.

Ihailen voimiasi, energiaasi ja kykyä toteuttaa, keksiä, ideoida ja luoda kaikkea niin kaunista suuren perheen äitinä, keskellä aikamoista elämän vilskettä. Itse en saa aikaseksi juuri mitään taiteellista, arki ja työt vievät voimani.

Mutta tältä saan iloa ja voimia, sinun inspiraatioistasi ja kauniista kuvistasi, ajatuksistasi ja elämäsi jakamisesta, serkkulasten kuvista. Se kaikki ilahduttaa suuresti.

Jos jotain vielä voisin lisätä, niin toivoisin että mukana olisi jokin "viikon viisaus", aforismi, sanan paikka tai sananlasku :)

Anonyymi kirjoitti...

Heip!
Ystäväni Hannele vinkkasi minulle blogistasi. Olen vasta pari kertaa ehtinyt kurkkaamaan. Tykkään hyvin monenlaisista postauksista, mutta kädentaidot ja sisustaminen kiinnostavat erityisesti.
t maarit k