tiistai 8. helmikuuta 2011

Tuhiseva tiistaiVoiko
tällaista pikkukarhua vastustaa;) Hän murisi ja tuhisi, nenä valui...taas. Meillä oli vähän kiukkupäivä, kun olo oli pikkukarhulla tukkoinen ja emokarhukin aivasteli ja nenä valui. Huh, miten tämä tauti tuli näin pian takaisin? Muistan toki sen, että pienet karhut saavat taudin kuin taudin ja kasvattavat vastustuskykyä. Minä vaan en haluaisi olla turvonneella naamalla ja nenä karrella:( Tälle taudille nopea loppu. Nuhasta huolimatta leivoin tänään valkosuklaajuustokakkua. Uusimmassa Kodin Kuvalehdessä oli houkutteleva ohje ja tein jo Epun ristiäisiin kolme kakkua. Hyvin maistuivat ja tänään tehtailin yhden huomiseksi Karin palaverin väelle.


 

Ruotsalaiset
osaavat yhden asian lähes yhtä hyvin kuin me, kangaskuosien suunnittelun. Tuo punainen puuvilla on niin minun mieleen. Teen siitä keittiöpyyhkeitä ja leivinliinoja Hertan ja Lempin -kirpparille. Sehän koittaa pian.  

Olet enemmän kuin tervetullut Muuramen Nuorisoseurantalolle ensi lauantaina 12.2. klo 12-15 tekemään ostoksia ja nauttimaan makoisista leivonnaisista ja kahvista! Myynnissä käsitöitä ja kirpputoritavaraa laidasta laitaan. Erityisesti on tyttöjen, niin isompien kuin pienempien vaatteita:)

Yksi
blogimaailman mukava juttu on arvonnat. Harvoinpa sitä marketissakaan kävellään kilpailukuponkien ohi? Varsinkin jos voitto on vaikka matka. Täällä ei ihan matkoja arvota, mutta muuta kaunista ja kiehtovaa. En osaa vielä linkittää kuvaa sivupalkkiin niin, että sitä klikkaamalla pääsisi suoraan arvontaan ja tämän blogin osoitteen linkitettyäni se menikin vanhaan osoitteeseen. Joten jos haluat osallistua, Prinsessa ja Auto -blogissa se onnistuu!2 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

suloinen tuhiseva pikku-karhu teillä.. Harmi, että tuhina tulee tukkoisesta nenästä! Paranemista!¨
Mutta ihana toi kangas, tykkään kans! Ja näyttäis myös herkulliselle kuvisaiheelle ;)

Anonyymi kirjoitti...

Tämä karhu (Inkivääri) on siitä kiva, ettei tätä tarvitse pelätä. Täällä on muuten yksi emo- ja poikanenkarhu, mikä on kotoisin Kannaksenkadulta. Ystäväni on siihen niin ihastunut, että pitää sitä kainalossa päivätorkuillaan. Itse en raaski, kun olen hiukan allerginen, mutta katselen sitä enemmän. Inkiväärikarhu on ihana! Une