torstai 17. helmikuuta 2011

Prumm ja miau!


Iloisen
sekalaiselta näyttää olohuoneen pöytämme nykyään. Minullahan on ihan työhuonekin (ihan oma;), mutta kun se on hieman syrjässä lasten touhuista, en tohdi olla kaukana, koska pojat pelaisi ja katsoisi tv:tä silloin ilman valvontaa....Kunhan tämä aloitustohina on ohitse, niin sitten parkkeeraan työhuoneeseen. Sain eilen Eeron tehtailemia henkareita ison pinon ja nyt sitten ahkerasti ompelen niihin kasseja.Kari tekee talouslaskelmia ja on aiheesta hieman huolissaan. Miten työlle tulisi katetta? Käsityöhän vie aikaa ja jos tuntimääriä ryhtyy laskemaan, pitäsi kassien maksaa maltaita. Mutta tämä on monitahoinen juttu...työ tuottaa minulle iloa ja ideointi vaan kasvaa ja uusia aihioita putkahtelee kaiken aikaa. Saan  yhdessä esikoiseni kanssa touhuta. Ystävät saavat kantaa autotallien periltä kangaslaatikoita ja näin tulee tilaa heidän uusille ideoilleen;) Tuunaus tuottaa hauskoja yhteyksiä ihmisiin. Olen ollut aina aika kehno taloushallinnossa. Onneksi mieheni on siinäkin taitavampi:)


Näin
suloisen hetken tallensin lennossa eilen. Inkivääri kantaa kirjoja kaikille, niin serkuille, vieraille kuin talon väellekin. Olen lukenut kirjat jo miljoona kertaa, joten uusia kirpparilta täytyy etsiä. Eläinvauvat kiinnostavat Inkkua, tosin kaikki autot ja traktoritkin;) Isoveljet kiitettävästi lukevat Inkiväärille ja samalla tyllerön sanavarasto saa vahvistusta. Toistaiseksi vain äiti ja Aapo ovat käytössä. Prumm, prumm tulee myös ja vuh! sekä miaun -tyylinen naukaisu.

Nyt
kahville, onhan työläinen kahvinsa ansainnut;) Pojat alkoivat leipomaan muffinsseja. Ei ole pelipäivä, joten he kehittävät muuta mukavaa silloin.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis onko tässä teidän Lauri? Ihan on Saaran poikien näköinen! Satuittekohan näkemään Hesarissa (olikohan eilen) Talsin Riikan pojan Aleksin kuvaa? Totesin, että aivan Tuomaksen (Raen) näköinen. Jaana Tenni

Leena kirjoitti...

Mielenkiintoinen tuo sinun kassiprojekti. Olet kyllä niin touhukas ja aikaansaapa, pienten lasten kanssa. Ja kamera aina valmiina !

Peurankello kirjoitti...

Jaana: kuvassa onkin Oskari, Saaran nuorin poika;)

Anonyymi kirjoitti...

No se selittää=) Jaana