lauantai 2. huhtikuuta 2011

Vaahtiksia ja vauhdin kaipuuta
On
ikävä sitä vauhdikasta kassitehdasta, joka joulun jälkeen käynnistyi. Kun sain kassit kauppaan, jotenkin touhu hyytyi. Tutkistelen, mitähän vialla...No, en keksi, ehkäpä uusi ehompi inspiraatio odottaa tulemistaan. Naapurin verhoomosta saan ison määrän oikein vanhaa soffakopeliinia. Se ainakin ajatuksena innostaa. Toisaalta olen nyt kukkaron pohjan häämötellessä keskittynyt loihtimaan perheelle ruokaa muustakin kuin eineksistä, joita tuli sen vauhdikkaan kassiompelun tiimellyksessä ihan liikaakin harrastettua. Olen siis hyvilläni terveellisen ruoan lisääntymisestä:) Inkiväärin unet ovat myös lyhentyneet eli sekin vaikuttanee ompeluaikaan. Hieman apea tieto tuli, että uuden Katriinan kaupan portaiden valmituminen kestää 6vk. Kaupan väki on kuitenkin keksinyt odotusajalle kivoja asiakasiltoja.  

KUTSU: Tervetuloa Sisustuskärpäsen ja Katriinan kaupan asiakasiltaan pe 8.4. klo 18-20 uudelle kaupalle! Paikalla on ihanimmat kierrätysideat, Glope hopen uusi kevätmallisto, paikallista taidetta, sekä sisustusideoita pääsiäispöytään! Tarjoilun takia ennakkoilmoittautuminen viim. 6.4.
Jos kiinnostuit ota minuun yhteyttä!

Mun täytynee tosissani ajatella sitä Karin ehdottamaa nettipuotia. Muuten tämä hyvä tatsi alkaa hiipua;) Alimmassa kuvassa muuten Lidl:n (hmmm...) kukkakaalialennuksesta puulaatikoita. Muutamia vielä haen ja sitten ajattelin ne kevään koittaessa maalata pihalla. 


Perjantai 
on usein meillä perheilta. Silloin syödään vähän paremmin ja monesti myös yritetään yhdessä ruokaa laitella. Eilen syötiin raglettea. Tänään me Inkun kanssa koetettiin siivoilla, kun muut paistelivat pihalla vaahtokarkkeja. Inkku on aikamoisessa nuhassa. Marita, Karel ja Jan Michiel saatiin kavereiksi vaahtisnuotiolle naapurista.Hei,
mutta missäs Jan Michiel? Ai, hän on kiipeämässä majaan;)

Ja sitten saunaan ja Karilla oli joku leffa varattuna:) Mukavaa lauantai-iltaa sinne!6 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Miullakin käsityöinspikset menee vähän aaltoilevasti. Harmi, että tuo porrasremppa vie noin kauan. Luulen kuitenkin :) että eiköhän uusi inspiraatio odota siulla tulemistaan ihan "nurkan takana".
Nuo kukkakaalilaatikot näyttää aika kivoille - hmm pitäisköhän vallan käydä itsekin kyselemässä..
Teillä on tosi komea puumaja pihassa!

Emmi kirjoitti...

kyllä ne portaat sinne tulee, odota vaan vähän :) mut ei tuo ajatus nettikaupasta ole ollenkaan hullumpi eli pistä vaan Kari töihin!

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei Tiina.

Mä en ole vielä kertaakaan käynyt teidän uudessa kodissa, ja nyt katselen täältä netistä valokuvia teidän pihalta. Arvaappas miltä näyttää keskieurooppalaisittain? Väljyyttä ja tilaa vaikka kokonaisen kaupungin edestä.

Mä sen sijaan täällä tuskailen saksalaisen ahtauden keskellä- niin konkreettisen ahtauden kuin mielen ahtaudenkin. Naapureilta tulee napinaa, jos piha-aita kasvaa liian korkeaksi ja varjostaa heidän pihaansa. Toinen naapuri on armollinen eikä huomauttele meidän pihalta heidän puolelleen kaartuvista puiden ja pensaiden oksista. Sellaisestakin asiasta täällä ihmiset riitelee sydämensä kyllyydestä. Oma lukunsa on vuokraisäntä, joka vaatii, että pensaat ja puut pitää leikata kauniisti geometrisiin muotoihin. Ja mun sisikuntani itkee: missä on se villi ihana vapaa luonto? Kaikki pitää leikata ja typistää, puut näyttävät näin keväisin ihan kastroiduilta tyngiltä!

Ja täällä eletään kuin sardiinit purkissa kylki kyljessä, niin ihmiset kuin puut ja pensaatkin. Apua!

tv Leena

Peurankello kirjoitti...

Leena: Voi komppaan sua mielessäni ja muistuttelen, että sitten kesällä Norsskatassa pääsette kokemaan tilaa:) Meillekin olette erityisen tervetulleita, pihalle mahtuu telmuamaan. Äitikin=)

Anonyymi kirjoitti...

Komppaat? Mitäs se tarkoittaa? Voi kun ei tätä nykysuomea enää ymmärrä ;-)

tv Leena

Peurankello kirjoitti...

Komppaan sua, vähän niinkuin säestän sua eli komppaan kitaralla. Tässä se tarkoitti, että mulla on myötätuntoa ja myötäilen sun ajatuksia;)