lauantai 9. huhtikuuta 2011

Voimaenergiaa

 

Elämä
voittaa jälleen! Sairastin niin napakkaa influenssaa, että bloggaaminenkin hyytyi hetkeksi. Kova tauti täytyy silloin olla;) Inkivääri oli ihmeissään ja hämmentynytkin, kun äitiliini vain makasi sohvan pohjalla. Turhautuikin tytteli, mutta onneksi osan viikkoa oli Laurikin kipeänä ja viihdytti pikkuneitoa. Tällä hetkellä Kari kipeilee eniten, mutta toivotaan, että hän välttyy tuolta kuumelta, se kun vetää niin voimattomaksi. Yksi aamu silmissä musteni niin aamupesulla, että meinasin vetää ketoon kellarissa. Nyt heti aamusta jo luomuhedelmäsalaattia energiaa tuomaan.


Viikko
huipentui onneksi iloisiin tunnelmiin, nimittäin Katriinan kaupan asiakasiltaan. Menin vähän aiemmin sinne ja auttelin tarjoilujen järjestämisessä. Juustosalaatteja, paahdettujen manteleiden, avokadon ja hunajamanteleiden kera sekä ohraleipää ja tuota ihanaa hedelmäsalaattia, jossa oli vielä marjojakin:) Väkeä oli kovasti paikalla ja sainhan minäkin kaksi ystävää mukaan, Elinan ja Pian. Tunnelma oli kiva ja sain esitellä henkilökuntaa ystävilleni. Kauppa aukeaa oikeasti sitten toukokuulla, kun portaat valmistuu. Erityisen mukava oli tavata Sisustuskärpäsen Heidi. Hänen myyntipisteensä kiinnosti kovasti asiakkaista. Heidi arkarteli juttelun lomassa pääsiäisoksiin maatuskakoristeita ja matonkudepalloja. Vaihtelua jokavuotisiin tipuihin ja muniin;) Tässä kuvakavalkadia illasta:
                 Antoisaa viikonloppua sinulle ja iloa valosta ja paljastuvasta mullasta!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva oli taas katsella ja lukea blogiasi. Kovasti tätä päivän kohokohtaa olinkin jo kerennyt kaivata. Kauniita kasseja ja tutut kasvotkin näin. Iloa sinukin elämääsi! Une

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi seisot taas tolpillasi. Tiedän sen omasta kokemuksesta: kun perheen isä sairastuu,hän jää pois töistä ja vetäytyy lukittujen ovien taakse lepäämään. Kun äiti sairastuu, hän käpertyy olohuoneen sohvalle "lepäämään" ja sieltä käsin jakaa ohjeita ja neuvoja ja pyörittää arkea ja tarpeen vaatiessa nousee hoitamaan sitä ja tätä. Ja sellainen tarve iskee about 50 kertaa päivän aikana.

Sellaista se elämä on ;-)

tv Leena