torstai 28. huhtikuuta 2011

Kekkerit


Iltapäivisin
meillä on mukavaa vilskettä. Omat sekä serkkupojat tulevat peräkanaa koulusta ja ilahduttavat olemassaolollaan Inkivääriä. Jokainen hellii pientä ja haluaa leikittää. Tämän "epävirallisen" iltapäiväkerhomme vappukekkerit olivat tänään.


Pikkumunkit saivat uuden kuorrutuksen:)
Kuistilla kippisteltiin ensimmäiset simamukilliset ja herkuteltiin munkeilla. Inkku viehättyi ihanista väreistä munkeissa. Kyllä meillä oli hauskaa:)

7 kommenttia:

selma kirjoitti...

Ihanat munkkibileet ja kattilan uusi elämä on kiva idea.

MaMMeli kirjoitti...

Ihanat kekkerit ja vau kuinka hienoja munkkeja:)Hauskaa vappua <3

Anonyymi kirjoitti...

Illan päätteeksi oli taas mukavaa katseltavaa. Kiitos! Une

Aatsa kirjoitti...

Mukavia kuvia ja täyttä elämää lasten kanssa. Upeaa!!!.Me palattiin juuri Karatusasta Joosen kyydillä.
Viikonlopuksi on suunniteltu reissua Tuvaan, joka on täältä etelään 325km ison vuoriston takana. Ilmat muuttui kylmemmiksi ja sateisiksi
(luntakin oli jossain tullut) saa nähdä toteutuuko reissu. Eilen tein hommia yksin Karatusassa ja pääsin jo "vauhtiin", mutta ristiselkä taisi saada kylmää ja oli melko kipeänä yönseutuna. - Ei voinut edes suunnitella punttitreeniä.Maanantaina taita olla vappu kun kouluista on lomapäivä.
Remontissa on jo mukava vaihe kun alkaa tulla "valmista".

Leena kirjoitti...

Kiva idea koristella pikku munkkeja. Ei ole tullut mieleen. Kaunis kuva orvokeista kalliolla, edellisessä postauksessa. Kiitos Tiina-Maria viimeisestä, oli kiva kun kävit.

Peppi kirjoitti...

Herkullisen näköisiä pikkumunkkeja!
Ja ihana tuo edellisen postauksen Inkerin mekko, muutenkin iloinen kuva!! Mie kävin ostamassa ekat orvokit nyt... En vaan voinut vastustaa. Iloista vappua!

Elina P kirjoitti...

Hauska tuo serkusten skoolauskuva :)