maanantai 18. huhtikuuta 2011

Eppu, Hemppu, Tähkä ja Tuittu -serkkukylässä

Ihana
päivä, ihanat siskot, ihanat lapset, ihanat naapurit, niin ja tietysti ihanat miehet:) Oli perhejuhlan tuntua, kun saimme kummankin siskon perheen kylään. Meitä siskoja on kolme, minä vanhin, sitten Riikka vuoden nuorempi ja Kaisa yhdeksän vuotta nuorempi. Lapsia on siunaantunut yhteensä kahdeksan;)
 
Eppu -vauva
oli kaikkien ihastuksen kohde. Inkivääri oli niin hurmaantunut kuin hämmentynytkin. Katseli jännittyneenä pientä miestä ja toisaalta oli niin kiinnostunut hänestä. Kun otin Eppua syliin, halusi Inkeri tietenkin syliin myös. Isommat lapset kisailivat Epun sylityksessä, Tähkä itku silmässä, kun pieni ei viihtynytkään hänen sylissä. Onneksi sekin hetki koitti, että vauva tyytyi innokkaan Tähkän syliin. Naisissa + Eppu -pikkuinen lähdettiin äänestämään ja kävelylenkille.


Lapset
virpoivat naapureita ja meitä ja toisiaankin;) Naapurin lapset kävivät myös virpomassa ja hienoa oksia antamassa. Tunnelma oli katossa, aina kun lapsilauma ilmestyi ovelle. Marita -opettajalle Lauri oli tärkeänä oksan valmistanut (kuva alla:)
Kari
tehtaili enchiladoja koko sakille. Tosin ennen kuin syömään päästiin, oli jo pitsatkin tilattu;) Lapsia meni ja tuli, tramppa oli miehitetty ja vauvat nukkuivat kaikessa puheen pulinassa. Puistoonkin pyörähdettiin porukalla. Inkivääri ei olisi millään hiekkahommista kotiin lähtenyt. Nyt täytyy tuttuja äitejä ja lapsia kysellä puistokavereiksi ja meille pihalounasta valmistamaan.


Mukavaa viikkoa, lämpöä ja lempeä:)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli ihana nähdä Eppua ja hänen perhekuvaansa. Kiitos jälleen antoisasta Blogista! Une

MaMMeli kirjoitti...

Ihana päivä teillä siskoksilla ja muilla perheenjäsenillä. Minulla on yksi sisko ja vietimme paljon aikaa yhdessä silloin kun lapset olivat pieniä. Nykyisin kun olemme jo mammoja emme enää pääse juhlapyhinä kotoa mihinkään kun lastemme perheet tulevat mammaloihin:) No aikansa kutakin:)

Katja kirjoitti...

Ihanat virpojat! Minä saan huomenna siskon kylään vauvoineen, välimatkamme on niin pitkä että näemme ihan liian harvoin.

Anonyymi kirjoitti...

Onpas kiva nähdä soma Eppu vauva, jonka "näin" viimeksi hänen ollessa vielä äidin masussa siellä uimalaretkellä. Suloinen vauva! T Nora

Aatsa kirjoitti...

"Ja siellä kaikilla oli niin mukavaa, Oi jospa oisin saanut olla mukana..." - No pääsinhän hienojen kuvien ja tekstien kautta seuraamaan tyttärieni perheitten iloista Palmusunnuntain viettoa. En ollut pitkään aikaan vieraillutkaan sinun blogissasi, joten pitää nyt ennen Karatusaan lähtöä ainankin selata läpi viimeisiä
juttuja.

Aatsa kirjoitti...

Kahlasin blogit läpi kunnes tulin siihen, jossa Inkivääri kiipesi pöydälle. -Paljon on ehtinyt tapahtua sen jälkeen kun lähdin ajelemaan kohti Siperiaa joskus maaliskuun loppupuolella. Viisumin alkamispäivä oli 25.03. ja selvisimme tien päälle melko myöhään illalla.
Teillä näkyy olleen melkoisesti flunssaa talven mittaan. Kun lapset käy koulua, niin pöpöjä tarttuu.
Itse olen saanut olla terveenä koko ajan. Kiitos Taivaan Isälle! Oma vaikutuksensa lienee tällä kilpaurheilijan elämäntyylilläkin, vaikka mennyt talvi olikin tuloksellisesti entisiä alavireisempi. No monen sortin palkintopyttyjä tuli kuitenkin ja SM sekä MM -kisoissa rouva fortuna oli puolellani ja mitaleja tuli mukavasti. - Nyt olen päässyt alkuun kevyen kuntoilun kanssa remonttihommien lisäksi ja tarkoitus on lisätä tatsia siihen malliin, että voisin mahdollisesti mennä muutaman kaverin kanssa Vetskujen Kesä-GP:hen Sveitsiin elokuun 10-12 päivinä. Yritän päästä täällä jo ottamaan tuntumaa muovimäkeen Mezchdyrecenskissä (noin 450 km länteen vuoriston takana)

Peppi kirjoitti...

Iso ilo ja rikkaus samanikäisistä serkuista! Itsellä oli paljon serkkuja, mutta kaikki paljon vanhempia. K:lla on muutama, muttei juuri samanikäistä seuraa. Ihania tuommoiset vierailut, kun kaikilla on seuraa.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, että! Kyllä oli niin ihana Palmusunnuntai ja mukavan verkkaisa maanantaikin!
KIITOS Tiina kestityksistä ja "hotellista"!! Voi kun vaan asuttaisiin lähempänä niin pääsisi enemmän jakamaan arkea yhdessä, varsinkin nyt kun Eppu ja Inkivääri on pieniä.
Kuvat on tosi kauniita, pitääkin mennä tarkistamaan sähköposti jotta onko niitä tullut myös sinne. Kiikuttelen juuri punaisessa kiikkutuolissa ja Eppu nukkuu pieniä alkuilta uniaan tässä kantoliinassa. On Epulla suuri aarre saada noin monta ihanaa serkkua ja muutoinkin saada kasvaa rakkaiden keskellä!
Pusut kaikille ja Inkulle vielä ekstra <3
Toivottavasti taas pian nähdään ja päästään sitten kaupallakin käymään!!
Halit!
t Kassu-sisso :)

Emmi kirjoitti...

kivoja kuvia, kiitos serkku!!! Epun isäkin näyttää jo ihan mieheltä, viimeksi kun häntä näin (joo, siitä on jo tooosi monta vuotta!) oli hän vielä aivan poikanen :)

Peurankello kirjoitti...

Emmi: Tuo on pakko kertoa Antille;)
Kaikki muut: Kivoja viestejä:)