tiistai 5. huhtikuuta 2011

Kellaristudio ja kuumeaalto

 
 
Kun
minä makasin sohvan pohjalla kuumeessa, muu perhe puuhasi kellarissa. Kari oli siivonnut koko kellarin ja siellä ihan tuoksui puhtaalta:) Laurillakin oli lievää lämpöä, mutta hän ei malttanut pysyä poissa poikain touhuista. Kunnostivat Laurin pyörää ja ottivat valokuvia. Kuvat nähtyäni melkein kyynel vierähti ilosta silmäkulmaan;) Komeat miehenalkuni, olipa hienoja kuvia!Meinaa
kurja mieli vallata alaa, kun ollaan niin sairastettu. Mielessä on monenlaisia ideoita, mutta ei niitä tässä kunnossa pääse toteuttamaan. Keskiviikkona menemme Karin kanssa Semmareiden konserttiin. Sikseen on ihan pakko tervehtyä:) Taitaa olla ensimmäinen kahdenkeskinen kulttuririento sitten Inkiväärin syntymän. Nyt on kuumetta reilusti yli 38, eli ei oikein hyvätä näytä:(                              Inkerin tanssi tuo iloa potevalle mamille!

4 kommenttia:

Kirsikka kirjoitti...

Sairastelu on kyllä surkeaa, kun ei oikein mitään saa tehtyä. Pikaista paranemista! Hieno tiiliseinä teillä kellarissa.

Peurankello kirjoitti...

Kirsikka: Voi kiitos! Minäkin tykkään tiiliseinästä<3

Elina P kirjoitti...

Voi Tiina paljon voimia ja parempaa oloa toivon sinulle! Liekö influenssa joka teillä jyllää. Toivottavasti saatte Karin kanssa myös pian "revanssin" eli kivan yhteisen illan. Hienoja kuvia ovat lapsista, tuo Inkerikin riemastuttava. Liike on muuten hyvin tuttu... On niin kiva lukea blogiasi kun muuten tuo etäisyys haittaa.

Elina P kirjoitti...

Muisteltiin muuten juuri Esan äidin Marian kanssa sitä filmiä jossa Inkeri lukee Lidlin mainosta :D Aivan legendaarinen!