sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Ilta-aatoksia

 
Päivän
touhut tuntuvat jäsenissä, raukaisee ja rehellisesti väsyttää. Muutama ajatuksenpoikanen silti tänne:) Perjantain Ilta Naisille oli taasen niin elämänmakuinen ja kotoisa. Vaikka naisia oli jopa 170, tunnelma oli lämmin ja läheinen. Musiikki oli ihan best, nostalgista rautalankaa Wonderful Landilta. Varpaat vipattivat penkissä ja hymy huulilla vaan leveni biisi biisiltä. Haastattelin illassa "vanhoja" oppilaitani, kolmea ihanaista tyttöä, jotka ovat Cygneuslukion tokaluokkalaisia tällä hetkellä. Kaksi heistä on mukana Stage -ohjelmassa kilpailemassa koulunsa kanssa. Ohjelma on kuuden lukion musikaalikisa, jossa Marko Bjurström on isäntänä. Loppu kevään joka keskiviikko sitten jännätään kello 19 aikaan:)Tänään
heräiltiin Inkiväärin kanssa aamuauringon säteisiin ja saatiin tovi kaksin olla, kun muu perhe nukkui makeasti:) Yllä muuten Aapo vekkulimiehen, viikonhenkilömme kehut ja viikonloppuilme;) Hän jäi Inkun ja Karin kanssa kotiin, kun me lähdimme Laurin kanssa kässäkoulun Werstasmyyjäisiin. Ah, siellä oli kaikkea innostavaa ja arvatkaapa harmittelinko, kun kamera unohtui. Laurin kanssa teimme virpomavitsoihin paperiesikkoja ja kiertelimme katsomassa työnäytöksiä. Kastoimme kynttilöitä ja ostimme muutaman kortin ja lisää paperikukkatarvikkeita kotiaskarteluihin;) Kotiin kurvattuamme alkoi niin kodin, kuin pihankin siivoustalkoot. Illan suussa tuli Isto ja Tiia -serkut piipahtamaan. Olipas se virkistävä vierailu, tokaisi Karikin. Siinä ne serkukset ja mies puhuivat politiikkaa putsatun kuistin kahvihetkessä ja oli niin kiva kuunnella nuorten ajatuksia. Miten ne onkaan niin viisaita:) Inkivääri olisi viettänyt koko päivän ulkona, niin innostunut hän on pihaleikeistä. Jo aamulla seitsemältä hän meni vetelemään haalariaan ja kenkiään ja selostamaan omalla nehemiallaan, että mamma nyt pihalle joutuin...Alla Tiia -serkku Inkun kanssa pihaportailla.


Huomenna
tulee siskon  perhe ja se onkin niin kiva juttu. Olen kirpparilta Eppu -pikkuiselle löytänyt muutaman kiva bodyn ja Inkun pikkuiseksi jääneitä kestovaippoja ja muuta tarpeellista odottaa pienempää serkkua. Nyt pehmeä peti odottaa ja uni painaa jo silmää;) Lempeää sunnuntaita teille sinne!

1 kommentti:

Aamukahvi kirjoitti...

Mukavia viikonlopun touhuja:)
Inkku- pikkunen innostunut ulkoilusta!
Postailepa pihasta kun ennätät,
mitä sieltä maasta nousee.
Aapon kehut on näköisensä-
mukava, reipas poika!