keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Uutta elämää

 


Kattilan uusi elämä:) Minulta toivottiin postausta, mitä puutarhastamme on jo noussut. Tämä on ensimmäinen kevät tässä kodissa, joten on jännittävää milloin ja mistä kasvit työntyvät esiin. Tänään siis ollaan ruohonjuuritasolla.


Raparperi on jo pitkällä. Isot lämpimät kivet vauhdittavat kasvua.


Syksyllä istuttamani punaherukat ovat elossa, yeah:)


Nyt pitäisi melkein Maritalta naapurista tarkistaa, mutta luulen että nämä ovat ehkä kuunliljoja...Jk. Tarkistin, ja ne ovatkin keltaisia päiväliljoja:) Kuunliljat nousevat myöhemmin.


Jokaisen vanhan pihapiirin kaunis asukki, tuoksumalva. Ihan minun ehdoton lemppari!


Krookukset työntyvät pitkin pihaa kohti aurinkoa:) Lisää kuvia puutarhasta saatte varmaan väsymykseen asti tulevina kuukausina;)http://1.bp.blogspot.com/-Rj2VpxpEUIM/TYnKKrfjrWI/AAAAAAAAALA/kD94vj7W4DY/s320/urbeautiful.png 
Sain
tunnustuksen Kissanminttutie -blogista Maarialta, kiitos! Tehtävänäni on julkaista 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa elämästäni. Samalla vastaan jo aikapäiviä sitten saatuun Pepin kuvahaasteeseen. Sorry, kun on kestänyt:) Sain tämän omppukoneeni juuri silloin, kun jäin äitiyslomalle, joten koneelle on tallentunut kuvia tältä ajalta. Oikeasti vanhat kuvat ovat Karin koneella ja ihan oikeasti vanhat vintin kätköissä, joten saatte nyt reilun vuoden varrelta napsittuja otoksia.


Edellisen
kotimme kalliolla juuri istutetut orvokit. Minulla on ollut tapana äitienpäivänä ottaa omaa aikaa ja mennä ostamaan ensimmäiset kevään orvokit:)

Inkivääri
ihanainen puolivuotiaan innolla heiluu uudessa mekossaan. Pöksyinä muuten villakestot, joita harrastin Inkerin ensimmäisenä vuonna paljon. Minuun iski armoton neulomisvimmakin, useat villikset valmistuivat silloin:) Tänä talvena oli erityisen hyvät yhdet pitkät villikset, jotka Inkeri käytti niin puhki, ettei parsiminenkaan olisi auttanut. Ensi talvena vimmaa taas kehiin;)


Yksi
pikkuisen luonteenpiirre on hassuttelunhalu. Liekkö perinyt isältään;) tai opittu veljiltään. Joka päivä saadaan jotain uutta ja hilpeää nähdä. Vaikka kuinka maailma murjoisi, niin Inkku saa meidät hymyilemään.

Kuvahaaste matkustaa eteenpäin Karmiininpunainen , Sol13 ja Virkattulintu -blogeihin:)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuunlilja-arvauksesi pitäisi olla todennäköisesti päivänlilja. Kuunliljat alkavat piipottaa vasta kesäkuussa ja nousevat suorempana rullana. Kyselepä, minkä värisiä nuo päivänliljat ovat.

Sini

MaMMeli kirjoitti...

Ihanat nuo orvokki-istutukset:) Muutaman orvokin ostin minäkin pääsiäiseksi.Mukavaa vappuviikkoa sinulle ja rakkaillesi <3

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen nyt puutarhaihminen sen verran, että leikkasin kolme angervopensasta etupihalta. Kyllä tuli haikea mieli Laurinkallion kukkia katsellessa. Elämässä on aina muutosta. Nyt odotellaan sitten sinun kesääsi tässä suuressa uudessa puutarhassa. Ja Inkeri on ihana! Sano se hänelle Mummalta! Une

Kirsikka kirjoitti...

Jännää seurata mitä kaikkea uudessa pihassa kasvaakaan ja tuo kattila-amppeli on tosi kiva idea. Hauskaa vappua!

virkattu lintu kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta :) Ihania puutarhakuvia! Minäkin ihailin amppelia :)

milla kirjoitti...

Juu kiitokset vain tunnustuksesta...täytyy ottaa ihan ajankanssa ja paneutua aiaan... seurailemisiin :)