maanantai 10. lokakuuta 2011

Sydämiä ilmassa


Viikonloppuisin
on aurinko hellinyt ja näin viikolla, kuten tänään sade piiskaa pihaa. Hyvä näin päin:) Kuten pikku-Inkiväärin kuvasta näkyy saimme sunnuntaina tehdä istutuspuuhia ihanassa säässä.



Kuistin
syyssomistus jatkui tänään. Poimin koristeomppupuista hedelmiä...





Rautalankaa
ja pujottelemaan sitten vaan. Täältä saa tulla hakemaan pikkuruisia miniomenia, jos haluaa:) Huomenna jatkamme taiteiluja muissa merkeissä. Lähdemme nimittäin Arkki-Parkki -päiväkodille pitämään eskarilaisille taidepajaa. Aapo lähtee apuopettajaksi ja Inkivääri pääsee pienten puolelle eli Pikku-Pandoihin harjoittelemaan hoitolapsena oloa:) Suunnitelmissa on harjoitella eläinten piirtämistä. Apuna minulla on ollut suloinen japanilainen eläinten piirtämisopus. Koetan muistaa ottaa muutaman kuvan teillekin huomisesta. Niin... ja illalla pääsen Kerttuihin. Voi miten kiva päivä tulossa!

                                                         Good night!

3 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Ihania syyspuuhia ja tuo sydän on niin suloinen:) Mukavaa huomista <3

Aatsa kirjoitti...

Mukavaa touhuilua kuulostaa olevan siellä Kannaksenkadulla. Meillä on tänään "kaupunkipäivä". Joosella on skypepalaveri toisten Siperian työntekijöiden kanssa. Mulla on aikaa selailla nettiä ja vaikka kirjoitella kommentteja. Haleja ja siunausta! t.Aatsapappa

Leena kirjoitti...

Illalla nähdään... Kivoja puuhia teillä tyttöset !