tiistai 25. lokakuuta 2011

Pepin aarre


Peppi
Pitkätossun tempauksista yksi parhaita on se, kun hän etsii Tommin ja Annikan kanssa aarteita puunrungon sisältä. Muistat varmaan sen kohdan tarinasta?:) Ja mitä kaikkea löytyykään...saati se Pepin lipasto, jossa on kymmeniä pikkuruisia laatikoita  ja niissä aarteita. Kun minä menen kirpparille, olo on kuin Annikalla;) Tänäänkin tuo pieni kanavataulu 60 snt, Inkiväärille punaiset talvipopot 4e ja ompelutarvikkeita 1e.


 


 
Kuvassa
alimpana Riikka -siskolta saatu kansallispukukankaasta ommeltu mekko. Ompelin sen itse aikoinaan hänen Tähkä - tytölleen ja se olikin kovassa käytössä, kun hän harrasti kansantanssia:) Sitten punainen toppahaalari, jonka jo aiemmin löysin parilla eurolla. Myssyt ovat siskon löytöjä ja punavalkoiset villahaalarit myös kirppikseltä eurolla. Ihanan väriset raitavillikset ylimpänä ovat nekin siskon löytöjä kirppikseltä. Eikös mulla ole mahtavat siskot;)


Sydänpaketti
on lähdössä tänne ihanan pikkuisen johdosta. Uudet blogituttavuudet ovat tuoneet iloa ja mukavia yllätyksiä tullessaan. Alla on tilauksesta tehty sisustuskassi ystävän anopille. Se matkustaa Hollantiin asti:)


Olen
jo pitkään haaveillut ompelevani lattialle muutaman pyöreän tilkkutyynyn. Upeita malleja on näkynyt muutamassa blogissa esim. täällä Mekkotehtaan inspiroivassa blogissa. Mutta kaiken muun tohinan keskellä en ole vielä kerennyt. Kaupasta löytyi inspiraatioksi kirjastohuoneen sohvalle samantyylinen. 
Kuinka
moni saa kiksejä puuhakekasasta? MINÄ! Kaadetun pihlajan oksista pojat tehtailivat naapurin oksasilppurilla oivan kasan, jonka levitän marjapensaille. Kerran pyysin äitienpäivälahjaksi multakasan ja myös katepusseja olen toivonut tuliaisiksi.

Tämä mymmeli lähtee nyt kauppaan! Tämäkin myssy on Riikka -siskolta:)

7 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Sinulla on niin pitkä ja ihana postaus, et unohtuu jo mitä piti kommentoiman. Tutkimalla luin tarkasti, mitä ostelit kirppikseltä. Ihanan kassin olet taas ommellut ja Inkeri on aina yhtä söpönen !

tinttarus kirjoitti...

Misha kirjoitti...

The small lady is veery cute :D. Lovely pictures :)

VaniljaVadelma kirjoitti...

Kirpputorit ovat aivan mielettömän ihania paikkoja. Kunpa muutkin tajuaisivat, että yhden roskis, on toisen aarre <3

kassu kirjoitti...

Ihanaa väriloistoa kuvissa! ..ja ihana Inkivääri.. <3

Peurankello kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista!

Peurankello kirjoitti...

Misha: Thanks for your lovely comments!