sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Tunteita ja tuoksuja

Eläkkeellä menen kukkakauppaan töihin:)
Kamerani
ei muista pysyä matkassa mukana. Aina jälkikäteen ajattelen, voi tuonkin olisin halunnut kuvata. Perjantaina viikko kruunautui naistenillassa. Olisin halunnut tallentaa iloisia ja herkistyneitä naisia. Hyvällä tavalla kyyneleisiä, ehkä synkkiäkin tunteita mukana. Mutta eihän niitä kuvata voi, herkkiä hetkiä. Upean herkkupöydän toki olisin voinut tallettaa:) Puhumassa oli niin tuttuja, kuin uusiakin kasvoja. Pirkko Muhonen, omilta nuoruuden kulmiltani kotoisin oleva nainen sai meidät kyyneliin. Hän kertoi niin koskettavasti ja ihanan savolaisesti omasta elämän matkastaan. Hän on joutunut kokemaan vaikeita asioita lapsena ja nyt haluaa niistä kertoa ja rohkaista toisia samoja kokeneita lähtemään eheytymisen matkalle.


Syysloman
loppuessa saimme rakkahia vieraita, siskoni perheen. Inkivääri toisti kaksi päivää serkkujen nimiä ja kikatti perään. Tunteiden ilmaisu on hänellä nyt se juttu. Lempikirjassa vauva on välillä surullinen, ärtynyt ja iloinen. Sitä Inkku selaa yhä uudelleen ja selostaa samalla. Serkkujen kanssa syötiin makoisia kananyyttejä ja sushia. Olemme viettäneet lasten kuumeen takia sisällä useamman päivän ja nyt koittaisi aika lähteä metsään. Huoh, aamulla huokaisin, kuinka saisin tämän sakin hereille ja liikeelle;) Metsäretki muuttui puistoretkeksi, hyvä niinkin.





                                           Kyllä olette ihania, kaikki lapsukaiset!

3 kommenttia:

Misha kirjoitti...

You have kept so beautiful moments :). Your kids are very sweet, how old are they?

I wish you great week :)

hugs Misha

Leena kirjoitti...

Kivoja touhuja taas teillä !

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että paranitte kuumeesta ja nyt on taas ulkoilun aika. Minä sain juuri koneelta lähtemään lopullisen version yhdestä artikkelista... sieltä se väikkäri pikkuhiljaa ottaa muotoa. Ja nyt palkkioksi pihalle leikkaamaan poikien kanssa viiniköynnöstä!

Terveisiä koko sakille!

tv Leena