tiistai 11. lokakuuta 2011

Taiteilijoiden talossa
Taidepaja
päiväkodilla oli hieno kokemus:) Lapset motivoituneita, innokkaita ja iloisia. Aapo -apuopettajani, 12v.  sai suuren suosion osakseen. Parasta oli ehkä se, kun yksi eskarilaisista kysyi Aapolta: "Onko sinulla jo ajokortti?":))) Luin sadun Moppe -koirasta, joka luuli ettei hänestä tykkää kukaan. Kirjan lopussa Moppe ja kaikki eläimet nukkuvat isossa läjässä ikuisina ystävinä. Kirjasta tutkimme taustan värejä. Teimme oranssin ja vihreän sekoittamisharjoituksia, eläimen piirtämistä ohjeita hyödyntäen ja tussin käyttöharjoituksia. Yksinkertaisia asioita sinänsä, mutta niin mukavaa oli:)


Inkiväärille
valmistuu hyvää vauhtia villahousut. Teen niistä sellaiset sisävillikset. Mutta täytyy sitten ihme tapahtua, että ne pysyvät jalassa. Tyllerö hilluu lähinnä alasti kaikki päivät. Sinänsä hyvä, koska pottaharjoittelut ovat edistyneet huimaa vauhtia sen myötä:) Kertuissa oli taas niin kotoisaa. Sain hyviä ohjeita ja kannustusta lapasen kiilapeukaloon. Kiitos Anneseni!

                                                Nyt halimaan miestä!

4 kommenttia:

Tellihani kirjoitti...

Upeita nuo lasten taiteilut, haluaisin joskus itsekin tehdä töitä esikouluikäisten kanssa, se ikäluokka, kun on ulkona omasta työnkuvastani.

Leena kirjoitti...

Hauskoja pupusia !

VaniljaVadelma kirjoitti...

Hannan sivujen kautta tulin ihastelemaan perheesi arkea ja elämää. Jäin jumiin koko aamuksi. Kiitos! =)

Elina kirjoitti...

Vautsi vau. Ihania puputaideteoksia!