tiistai 18. lokakuuta 2011

Puuhapohdintaa


On
monenlaista mitä mieli halajaisi tekemään. Pihaa rapsuttelemaan, kasseja ja mekkoja ompelemaan, puikkoja kilistelemään ja kynttilöitä valamaan. Ihan pitää kuulostella itseään, mikä olisi nyt se tärkein. Vai olisiko se kuitenkin lasten kanssa touhuaminen, metsäretken suunnittelu ja toteuttaminen. Mistä Inkiväärille kantorinkka ym. sellaista pohdiskelen. Lankakauppa vetää puoleensa ja siellä piipahdimmekin tänään. Alessa oli yksi lempilangoista, Nepal. Siitä syntynee siskolle punainen mössykkä.Eilen
ja tänäänkin käväisimme kirjastossa. Lauri tokaluokkalainen on innostunut lukemaan. Eilen lainatut hän luki hujauksessa, joten nyt haettiin jo lisää lukemista. Inkivääri on myös ikuinen kirjojen suurkuluttaja. Aina pissipotan kaverina on kirjoja ja muutama pehmokaveri, joille Inkeri itse höpöttäen lukee kirjoja. Se vasta on hauskaa kuunneltavaa;) Iltaisin Inkku laulaa iltalaulua ja haluaa koko perheen ympärilleen laulamaan. Tähän loppuun kuva vuoden takaa. Tukkaa on tullut lisää ja ehkä tuo vauvan pyöreyskin on vähentynyt:)

                                                               Hello!

2 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Vähän samoja pohditaan täällä. K:n naapurikaverit ovat jossain lomailemassa, niin melkeinpä kaksin keikutaan päivät. On pitänyt yhteistä ohjelmaa kehitellä, josta molemmat tykkäis - eli on leivottu ja käyty uimassa :) Huomenna suunnattaneen kirjastoon täälläkin. Se on kiva paikka molemmista.
Lomanjatkoa sinnekin!

Misha kirjoitti...

Your small girl is so sweet :) I like to watch your pictures, very familiar, personal, nice,.... just dont understand even word :)
have a beautiful rest of week

hugs
Misha