maanantai 3. lokakuuta 2011

Miun mössykkäin


Nyt
saa kylmät tulla! Olen saanut palmikkomössykkäni valmiiksi:) Huvittaa sitä täällä kuulutella, kun oikeat tekijät ovat ihan toisaalla. Kerttuset ja Marttaset, te kutojien kuningattaret. Minä vasta aloittelen ja seuraan liikkeitänne hovineidon lailla. Mutta olen omista tekeleistäni niin innoissani. Kun yksi valmistuu, pitäisi heti päästä uuden kimppuun. Seuraava on viime syksynä aloitettu...ja nyt vasta loppuun saatettu. Tuon harmaan pariksi olisi muuten ohje lapasiinkin.

                          Virkkaan, että kohta virkkaan:)                           

7 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Hih - no sattupas meillä otsikot :D
Tosi kiva siun mössykkäs! - siitä se lähtee!!
Pitäis tehdä itsellekin, mutta nyt siis K:lle ekaks...
Ja ei hassumpi tuo baskerimallinenkaan mössykkä. Väri sopii hyvin siulle!

MaMMeli kirjoitti...

Vaude pirtsakat pipot:))

Saila kirjoitti...

Ihanat pipot ! :)

Anonyymi kirjoitti...

Sä olet ihailtavan aikaansaava Tiina!
Minä ostin Marian villapaitaa varten pari vuotta sitten langat. Kertaalleen jo kudoin kainaloon saakka, sitten piti purkaa, kun huomasin että tyttö olikin kasvanut siinä välissä niin paljon. Nyt on uudestaan kudottuna kainaloon saakka ja hirvittää, kun tuo tyttö on taas kasvanut... en tohdi ottaa mittanauhaa esiin, vaan tekele saa mieluummin pölyttyä kaapissa...

tv Leena

Aatsa kirjoitti...

Moikka Tiina ja kiitokset kommenteista minun blogissani. Kokeilen nyt onnistuuko miun kommentin lähettäminen. Tehtiin Joosen kanssa kahden päivän urakka Karatusassa ja nyt on jo kattotuolitkin paikallaan. Ehkä huomenna päästään asentamaan kattolevyjä.

Leena kirjoitti...

Kaunis pipo siitä tuli, sopii sulle hyvin.

-iinu- kirjoitti...

Aivan ihastuttavia molemmat päähineet!!!