lauantai 8. lokakuuta 2011

Ennen ja nyt

                                                                 Ennen
Joskus
se vain iskee, nimittäin ompeluhimo. Silloin jää kaikki muu ja koti joutuu hunningolle. Lyhyt kirppisretki tuotti ihanan kangaslöydön, 2e essun. Se olisi toki ollut aika rouhee ihan sellaisenaankin, vai mitä?


 
 Nyt
Liivimekkokausi
se vain jatkuu. Tämä versio on ihan syksyn lempisävyistä. Huomaan etsiväni Inkiväärillekin juuri sinapinkeltaista villatakkilankaa. Jos on ehdottaa hyvää, laita viestiä. Ilahdun kovasti:) Poppelissa oli yhtä, olisiko ollut Dropsin Alaskaa.Tämä valkoinen palmikkotakki löytyi myös kirppikseltä 1,30 e:lla. Tytteli vähän myrtsi, ei olisi halunnut kuvattavaksi;)


Tänään
tapahtui jotain, jota ei kovin usein tapahdu meillä. Koko perhe siivosi yhdessä. Alku kiivailujen jälkeen homma toimi niin hyvin, että lenkillä tuumasin miehelle, että eiköhän se oisi jätskin paikka lapsille:) Nyt on mieli lempeä, kun koti on siisti ja mies taiteili niin hyvää kanajalfreziä, intialaista paprikakanaa ja Aapo erihyvää salaattia. Sain serkkulasta vielä kotiintuotuna kaksi heille ylimääräistä viinimarjapensasta, joten tässä eletään ihan herroiksi;) Iltapalaseksi paistoin karppaajan näkkileipää. Ohje löytyi kotoisasta Päivänpesän elämää -blogista. 


                                                   Illan hämystä hyvät yöt!

4 kommenttia:

Hampers kirjoitti...

Cute smock - we had curtains in our 70's kitchen in that pattern fabric!
Funny how cycles go through the decades!

Aatsa kirjoitti...

Olipahan mukavasti tehty blogi. Sitä lukiessa ja kuvia katseöllessa tuntui kuin olisi ollut itse mukana tapahtuneessa. Rattoisaa pyhäpäivää sinne Kannaksen kadulle. -Joko Eero on puuhaamassa Maatanäkyvissä-festareille lähtöä. Olis mukava jos Tuittu ja Aapokin vois lähteä sinne mukaan jos ei muuta niin "esiliinoiksi". Haleja ja pusuja kaikille ! t.Aatsa-pappa

Leena kirjoitti...

Siivouksen jälkeen tulee mahtava olo. ..

Kirsikka kirjoitti...

Tulipa kiva tunika, ihanan pirtsakka ja sopii just niin hyvin syksyyn. Itsekin pidän kovasti tunikoista, voi kun ehtisi ompelemaan joskus! Siivotusta kodista tulee aina yhtä hyvä mieli. Yleensä loppuviikosta kiukuttaa aika lailla, kun kaikki niin huiskin haiskin. Sitten tulee helpotus kun paikat hetken järjestyksessä ;)