torstai 13. lokakuuta 2011

Piilosilla


 

Olen 
kaikessa järjestyksenpidossa boheemi. Tiedän kyllä yleensä missä mikin on, mutta tavarat eivät suinkaan ole tiptop -järjestyksessä. Haluan, että näkyvillä on kaikki inspiroiva. Siksipä työpöytäkin on aikamoinen näky:) Puikot ja koukut ovat pitkin ja poikin ja nyt hermostuin siihen. On tullut ostettua jopa samanmoiset puikot, mitkä sitten löytyivät kotoa... Joten nyt hankin kauniin pussukan puikoille. Täytyisi vaan kaluta kaikki muut pussit ja laatikot työhuoneessa ja etsiä ne loputkin puikot;) Pitkille puikoille tarvitsisin myös hyvän säilytyspaikan. Anna vihje!Harmaan
palmikkomyssykän kaveriksi on syntymässä lapaset. Ensi kerran sitten nuoruusvuosien koetan tehdä kiilapeukalon.

                              Olli piilottelee tammenterhoja kukka-asetelmiin:)

4 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Ihana, että joku muukin on säilystyssysteemeissä boheemi :)
Miullakin yleensä visio siitä, mistä tavarat löytyvät ja yleensä löytyvätkin, mutta jos joku on niitä siirtänyt niiiin en ole meedio ;)
Hauskan puikkokotelon löysit. Kuules, ettet ompelisi pitkille puikoille smantapaista pussukkaa, nyt kun on mallikin tuossa?!

Niin ja en tainnut kommentoida sitä tunikaessua, jonka tuunasit. Ihana tuli! Aivan herkku kangas!

Anonyymi kirjoitti...

Pitkille puikoille voi päällystää leivinpaperikotelon kauniiksi kankaalla tai tukevalla paperilla.
*mk*

Anonyymi kirjoitti...

Minulla pitkät puikot ovat pahvisesta rullakeskiöstä tehdyssä tuubissa, johon on sattunut löytymään oikean kokoinen korkki. Toinen pää on umpioitu sopivalla pahvin kappaleella ja teipillä. Keskiöt ovat kovaa pahvia, joten ne kestävät hyvin käytön, ja päällystettynä ovat myös kauniita!
Sini

Peurankello kirjoitti...

Kiitos jo tähänastisista hyvistä ideoista:)