lauantai 20. elokuuta 2011

Uusia alkuja


 
Tänä
syksynä on monia uusia alkuja:) Rakas Tähkä -serkku, tuo ihanainen kukkaistyttö aloitti koulun. Mukavia koulupäiviä Tähkäselle!

 

Tänään
on vannonut sotilasvalan Isto -serkku. Hän pääsi tänne lähelle, pioneerijoukkoihin. Yliopplasjuhlat takana ja uusi edessä. Opiskelupaikkakin jo löytynyt:)


Lukion
aloitti Valtteri -serkku, kummipoikamme. Uusi koulu, uudet kuviot:) Hauskoja päiviä Valttialtti!


Eppu -serkku
pikkuinen, meidän lempparieppupeppunen:) Hän aloittaa muskarin;)

  

Isipappa
on myös jälleen uuden edessä. Toinen vuosi Siperiassa, vapaaehtoisessa lähetystyössä alkaa ihan pian. Rakennushommat odottavat siellä. Turvallisiin käsiin isi rakas!

Mekin 
kaksi olemme ainutlaatuisen edessä:) Yhteinen vuosi yhdessä. Aiemmin olen lähtenyt tässä saumassa töihin, poikien ollessa noin kaksivuotiaita. Nyt saamme olla ja ihmetellä elämää. Se onkin tuntunut hyvältä, niin hyvältä. Tänäänkin lähdettiin Kari, minä ja Inkivääri pitkälle lenkille. Sitten päiväsaunottiin, syötiin herkkusoppaa ja iltasella vuohenjuustosalaattia yrttikanan kera. Kokeilin paholaisen hillon valmistusta ja hyvää tuli.
Mukavia päiviä sinnekin!


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia ja tarinoita taas sulla Tiina :) Minäkin niin odotan tämän syksyn uutta alkua, kun saan jäädä kotiin poikien kanssa. Mutta ihan päällimmäisenä mielessä on meidän kissaäiti, jonka pitäisi ihan näinä päivinä pullauttaa pienet kisuvauvat pullukasta masustaan. Siellä potkii tosi monta pientä jalkaa.... Ihmettä odotellessa. t.Titta

MaMMeli kirjoitti...

Iloitsen, että saat jäädä Inkiväärin kanssa vielä kotiin <3 Hoidan pikkuisia töissä ( 12 lasta ryhmässä alle 3v) ja joka päivä ajattelen, että vaikka parhaani yritän en kuitenkaan korvaa äidin hoivaa:)

Emmi kirjoitti...

Uusista aluista puheenollen, mä aloitan ihan pian uuden harrastuksen; baletin... Ei ehkä uskois kun mua katsoo mut joskus pitää repäistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla uusi alku. Alan kohta laitella kuvitusta kertomuskokoelmaani. Anita on tänään postittanut kuvat. Kiitos jälleen ihanasta blogista! Une

Peppi kirjoitti...

Silleen hauska, kun luonnossa syksyllä kasvit kuihtuvat, on lintumuuttoja jne. Hidastumista, jopa kuolemista. NIin ihmisillä syksy on tosi monilla täynnä uusia alkuja. Jännittävää ja touhukasta aikaa.
Ihana kyllä, kun voit vielä jäädä kotiin. Isommillakin kiva tulla koulusta kotiin kun siellä on joku :)

Elina P kirjoitti...

Kiva tuo Pepin huomio. Ja ihanan valoisa postaus josta tuli hyvä mieli! Voi tuota supersöpöä Eppua :) Olen hirmu iloinen että saat jatkaa rauhassa Inkerin hoitoa ja se tuntuu teistä hyvältä :)

Aatsa kirjoitti...

Heippa Tiina! Blogiasi on nyt lueskeltu ja kuvia katseltu ihan Mordvan maalla saakka. Siunausta koko "kattilakunnalle". Matka on sujunut hyvin ja huomenna jatketaan ajamista, ellei lähdetä jo "yönselkään", sillä yö on parasta ajoaikaa, kun lapset ja Johanna nukkuvat ja kartturikin voi torkahdella. Yöllä on paljon vähemmän liikennettä,