maanantai 29. elokuuta 2011

Kissanpoikasia ja kalavuokaa


Ompputyttö
Inkivääri seurasi tarkkaan omenasoseen valmistusta. Halusi osallistua ja hermostui, jos äiti rajoitti touhua. Teimme suloisen hyvää sosetta. Une -anopiltani saaman kirjan ohjeen mukaan, aidolla vaniljatangon vaniljalla maustettuna. Tätä tehdään lisää lähipäivinä:)

Omppushown
kunniaksi piti tehdä myös hyvää arkiruokaa. Niinpä kaupan kalatiskin tädin innostamana syntyi ahvenvuoka. Ahvenfilerullat ovat piilossa parsakaalin ja pähkinöiden alla. Hyvää:) Kalat ovat usein ihan turkasen kalliita, paitsi ehkä lohi. Harmittaa, kun olen erityisesti kalan ystävä. Silloin vapaapäivänäkin söin raakaa ahventa alkuruokana;)Mukavan
päivän kruunasi piipahdus serkkulaan. Sinne on syntynyt pehmoisia ihanuuksia, kolme kissanpoikasta. Voitte vain kuvitella, kuinka kaikki halusivat niitä silitellä. Meidän siellä ollessa yksi pennuista aukaisi ensimmäisen kerran silmänsä:) Inkeri painoi poskea kisun turkkiin ja toisti: vauva, vauva:)

Pehmoisia unia kaikki pikkuiset ja isotkin!


3 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Voi ei mammeli on ihan heikkona kissanpoikasiin <3

Anonyymi kirjoitti...

Minullakin on täällä omppuja. Taisi tulla inspiraatio sinun blogistasi niiden laitteluun. Tänään aion käsitellä ne. Ihana on Inkeri ja ihanat ovat kissanpennut, joita minäkin kävin Teron, Tiian ja Pirjetan kanssa katsomassa. Une

Katja kirjoitti...

Voi mitä vauvoja <3
Haikeudella muistelen entisen kodin omppupuita. Joka vuosi käytiin tekemässä tuoremehuasemalla omaa tuoremehua omenista. Ai että se oli hyvää!

Nykyisen pihan puista tuli tänä vuonna tasan yksi omppu! Vanhin poika söi sen tänään :)