lauantai 13. elokuuta 2011

Pikkusaparot


Pienet
saparot keikkuen hän liihotti ympäri puutarhaa. Ilman vaippaa mieluiten, itse toivoen. Tätä lämpöä toivon minä, että tämä pissiä siellä, pissiä täällä -vaihe olisi helpompaa;) Hänellä on ihailtavaa tahtoa ja luonnetta. Kun kiukku valtaa, kysyn useasti: Mitä Inkeri haluaa? Hänen on vaikea tietää, kun sitä ja toisaalta tätä.  


Tänään
leikimme Muumiperhettä ja keräsimme koko sakki serkkulassa viimeiset viinimarjapensaat tyhjiksi. Suunnatonta iloa tuottaa pakastoida talven varalle aurinkoa. Haaveilen vielä yhdestä ämpäristä mustikkaa ja sitten kun puolukka-aika koittaa, sitä runsaasti:)

  Elokuun valo on hienoa!

ps: Saksan luomuartikkeli jatkuu seuraavassa "numerossa"!

4 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Ihanaa, kun teidän pikkuinen liihottelee vielä kotona. Meidän yksi pikkuinen saatettiin tänään maailmalle. Aika kauhee tunne.

Malou kirjoitti...

Meilläkin tömistelee kotosalla yksi uhmalainen. Välillä huutoa, kiukkua ja kyyneleitä tarjoillein, välillä hymyä, haleja ja pusuja jakaen.

Elina P kirjoitti...

Voi kun söötit saparot, ne sopivat musta Inkerille tosi hyvin! Ja ihana mekko taas :) Meidän pojat ovat myös nauttineet kesän lämmöstä mummolan pihalla nakuina juoksennellen. Hulvaton näky kun seisoivat vierekkäin tärkeinä puskapissalla :D

Peppi kirjoitti...

Aivan ihana mekko Inkerillä! Ja ihania juttuja siulla seinällä.
Toivottavasti kesä jatkuisi vielä vähän aikaa ainakin vaikkei pissirumbaaa täällä olekaan :)