tiistai 16. elokuuta 2011

Soppaa ja synttäreitä


 


Olimme
taidenäyttelyssä, totesi mumma ihastellen. Lähdimme naisissa, mumma, Inkivääri ja minä Katriinan kauppaan. Mumma ensi kertaa. Niin se olikin, nuo väriterapiavaatteet, 40 - 70-lukujen vintageasut siellä ja kaikki muu kaunis saivat meidät taas ilahtumaan. Kokeilin useampia asuja hymyssä suin. Jäin muutamaa haaveilemaan, ehkä sitten viiden kilon jälkeen;) Sieltä tarttui mukaan myös palashampoota. Muutamassa blogissa niitä on esitelty ja nyt kokeilen itsekin. Harmittelen aina niitä muovipulloja. Täällä kun ei ole edes energiajätekeräystä:(Olen
yhä vaan innoissani torin ja kauppojenkin juures -ja vihannessadosta. Eilen tarttui mukaan pinaattia ja soppahan se siitä syntyi. Niin hyvä, että loppusopasta kilpailtiin:) Tässä yksi soppamestari, tällä kertaa menee vauhdilla aurinkosoppaa, Inkiväärin ehdotonta lempiruokaa.


Tänään
meillä oli aikas mukava aamupäivä, Elina -ystävän ja hänen veljenpoikansa Joonatanin kanssa. Ensin uudistettuun Mäki-Matin puistoon ja sitten Katriinan kasvisravintolaan inkiväärikasvissopalle:) Soppaa siis jälleen ja ihan mahottoman hyvää!


Huomenna
on Kertut ja saan toivon mukaan hyviä ohjeita tuohon kieppiini. Alku on jo, mutta sitten tarvitsen rohkaisua;) Tänään pääsen naapurin Marita -kollegan kanssa teatteriin. Koulujen kulttuurivastaaville tarjotaan välähdyksiä syksyn uutuuksista ja pientä suolapalaakin:) Minäkin, vaikka kotona tällä hetkellä nyt olen, pääsen mukaan. Loppuun ihana herkkupöytä eilisillan Sirkku -ystävän syntymäpäiväillan vietosta. Talo täynnä kesän kaunistamia ja innostamia naisia. Ah!

Makoisaa viikkoa!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katriina oli todella kaunis kauppa. Sinne tekee mieli muulloinkin ja siellä on monenlaista tavaraa, tutkisin vielä lisää. Sinun sisustuskassisi löysi jo paikan, mutta en tiedä vielä onko se lopullinen. Uusia kassejakin ostaisin. Taisin saada sellaiset alennukset seurassasi, että kauppa ei minusta hyötynyt... Blogisi oli jälleen upea. Une.

Anonyymi kirjoitti...

Mukavia bloggauksia taas sinulla. Minulla lähtöpäivä Siperiaan jo aivan ovella. Viisumi alkaa 22.08. ja kestää 19.11. saakka. Ilmeisesti lähdemme Joosen perheen kanssa Flankkumäkien as.autolla, kun emme ole löytäneet vielä Joosen perheelle sopivan kokoista 6-7hlöä ja hintaista 3 tonnia maksimi.
Aila siskoni täyttää huomenna 70v ja pitää yrittää ehtiä käymään Pieksämäellä Mariankadulla pe tai lauantaina.
Siunausta teille kaikille ja terkkuja tutuille! t. Aatsa-pappa