perjantai 26. elokuuta 2011

Hehkutusta!!!


Minua
on ajoittain "moitittu" taidostani hehkutella asioita. En ole harmissani taipumuksestani. On ihan parasta päästä kunnolla iloitsemaan, kun toinen onnistuu tai on itse jostain asiasta todella innoissaan. Tänään on tapahtunut kumpaakin. Naapurin Karel sai pitkän ja vaativan työhön liittyvän haasteen läpi ja siitä pihapiirissä tänään hehkutettiin. Olemme todella innoissamme ja kiitollisia Karel voitostasi:) Sitten viime perjantain tapaan sain yllätysvieraan, rakkahan Anna-Maijan kahville. Minun, kotiäidin viikonloppu alkaa näistä kohtaamisista. Ne kruunavat viikon! Viikolla KerttuElinakin kävi ja mieli on siitä niin iloinen.


Sairastuvalla
oli tänään serkkupojan vuoro. Osku siis jäi meille, Inkiväärin ja minun kaveriksi. Päätä särki, taitaa flunssa tehdä tuloaan. Nämä kaksi ovat niin hyvät ystävykset, Osku halusi pelatakin Inkun kanssa. 



Muutkin
koululaiset saapuivat tipotellen ja pelit heti pystyyn:) On tosi kiva, kun heistä on niin paljon seuraa toisilleen.


Tänään 
päivä huipentuu Naisten iltaan. Juonnan illan ja tiedossa on monenlaista mukavaa, syvällistä ja huipaisaa.                   
                                   Ihan parasta viikonloppua kaikille, hehkutuksen kera!!!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla meni tämä ilta leipomiseksi. Vein naapureille lämpimäisiä. Toivon sinulle oikein ihanaa naisteniltaa. Kiva oli nähdä poikiakin kuvissa. Lisää vain kuvia ja tekstejä. Näihin ei väsy. Une

Anonyymi kirjoitti...

Tiina rakas!

Hehkuta sinä, se on kiva ominaisuus sinussa! Sitä paitsi osaat myös hehkuttaa toisen ihmisen ilossa mukana, sekin on arvokasta.

Minäkin hehkutan täällä. Pihan perän vanha luumupuuvanhus yllätti ja antoi meille tänä vuonna jättisadon, arvelisin noin 100kg. Siitä on jaettu oikealle ja vasemmalle, naapurit ja ystävät iloitsevat. Ja sitten olen hiki hatussa säilönyt. Ensin täyttyi kellarin hyllyt luumuhillosta. Jossain vaiheessa totesin, että nyt on parin seuraavan vuoden hillokiintiö täynnä, siis täytyy keksiä jotain muuta. Ja niin innostuimme kuivaamaan! Meillä valmistuu tuolla saunan lauteilla kuivattuja luumuja kilokaupalla, ja taatusti ilman lisäaineita. Ja sitten ihan ehdoton lasten hitti on "Fruchtleder", siis "hedelmänahka". Siinä soseuteteaan luumut sellaiseksi hyvin hienoksi puuroksi, nokare hunajaa mukaan, ja sitten levitetään puuro kuivumaan ohuina kerroksina. Kuivuttuaan se on nahan tyyppinen kimmoisa ja äärimmäisen herkullinen. Sitä voi vaikka rullata kääretorttumaisesti ja leikata sitten rullasta siivuja syötäväksi. Kuin karkkia, vaan paljon terveellisempää. Aksu ei suostu enää lähtemään kouluun, ellei saa luumunahkaa mukaan evääksi. Ja nyt isäntä aikoo rakentaa aurinkokuivurin, jotta saisimme tämän kuivausprosessin rationalisoitua.

Hei hehkutetaan kumpikin!

tv Leena

Anonyymi kirjoitti...

Olipa kiva kuulla Leenankin uutisia. Teillä on todella ihana syksy. Tiina Marian juonto naistenillassa on varmasti myös ollut hyvää hehkutusta, kun olen kuullut hyvää palautetta. Une