maanantai 22. elokuuta 2011

Pupu meni kauppaan:)


Inkiväärin
lempieläin on tällä hetkellä ehdottomasti pupu. Nukkumaan mennessäänkin tytteli laulaa itse omaa lauluaan:"Pupu meni kauppaan":) Äitikin on saanut keksiä aina uusia pupulauluja ja ovat isoveljetkin päässeet pupubiisejä hoilaamaan pientä nukuttaessaan. Tänään löytyi kipputorilta pupumekko ja sekös olikin mieleinen. Kädessä Veera -kummitätösen ompelema pupu-unikaveri.Sanat
ovat lisääntyneet hurjaa vauhtia. Ihaillen kuuntelen häntä ja mielelläni luen Maisan sanakirjaa. Se onkin lempikirjoja tällä hetkellä. Laulukirjat kiehtovat yhä Inkeriä. Mäki-Matin muskari on suunnitelmissa jälleen. Uudistunut puistokin oli ihan Inkiväärin mieleen, koko illan hän selosti kiikkaa paikasta.
Syksy
fiilis ei sateista huolimatta ole minua yhtään vallannut. Piha kukkii vielä ihan hartaasti. Omenia on alkanut tosin tippua jo kovaa kyytiä, eli mehuasemalle käy tieni:) Jostain naapurista ostan lisääkin omppumehua varten. Saa tarjotakin, jos omiin tarpeisiin ei kaikki mene;) Olen tänään ollut hieman koneella Inkiväärin nukkuessa, Martta -toimistoa pitäen syksyn ohjelmaa miettien, Kerttu -ryhmän kokoontumisia päivittäen kalenteriin, lasten harrastuksia tutkaillen ja tulevan perjantain naisteniltaa valmistellen!
                                  
                                 Maanantain odottavin aatoksin täältä, pupulandiasta!

4 kommenttia:

Susse kirjoitti...

Äh kuinka ihanaa arkea täällä onkaan esillä! :) Siunaus kanssasi rakas sisko, NAUTI kaikesta tuosta kauniista ja rakastettavasta, jota Isä on elämääsi suonut!

t. toinen aika usein myös rönsyilevä ja rakastava ja innostuva ja ilahtuva

Peppi kirjoitti...

Ihanaa aikaa tuokin, kun puhetta alkaa tulla enemmän. Jälkeen päin kiva lueskella niitä ensimmäisiä sanoja ja sanontoja tai katsella&kuunnella höpötystä nauhoilta. Mutta nautiskelehan sie nyt ihan livenä vielä kuitenkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan Inkiväärin kukkaset löysin rapultani tänään. Lämmin kiitos sinne eilisestäkin! Ja on hienoa, kun saa Inkiväärin kanssa olla blogisi kautta joka päivä! Une

Aatsa kirjoitti...

Halauksia Inkiväärille, mutta myös kaikille muillekin. Mukava olis seurata ihan paikanpäällä lastenlasten kasvamista ja kehittymistä, mutta hienoa, kun nämä nykyajan vempaimet, kun välimatka on näin pitkä. Terkkuja Aljoskineilta. Aleksei on Velmeman srk:n khra. Mishan 22v tapasin -93 eka kertaa. Silloin heillä oli 2x5m yksi huone ja käytävällä yhteinen kerrosvessa ja keittokomero.Niina palasi juuri töistä yliopistolta ja hänen veljensäkin on ollut juuri täällä käymässä.