perjantai 30. maaliskuuta 2012

Pääsiäispuuhissa


Saamme 
viikonloppuna rakkahia sukulaisia vieraaksi, miehen veljen perheen. He ovat myös Inkiväärin kummeja. Kun meidän kummankin perheen lapset olivat pienempiä, vierailtiin useammin. Nyt kun nuoriso alkaa kasvaa ulos kodeistaan, ovat vierailutkin harventuneet. Päätimme ottaa härkää sarvista ja kutsua heitä kylään. Muutoin kun tavataan aina jossain juhlissa, ja silloin ei keritä polemisoida kunnolla ;)

Inkerin
kanssa leivottiin vieraiden ja palmusunnuntain kunniaksi pashapiirasta. Olen usein tehnyt pääsiäisen aikoihin jotain sitruunaista hyydykekakkua, mutta nyt kokeiltiin tällaista. Hyvältä vaikuttaa :) Huomenna saa Aapo taiteilla vielä keväisen keltaisia mokkapaloja. Alla Inkerin lempihahmo pääsiäispiparin muodossa. Kiitos ihanainen Peppi ideasta.


Eilen
illalla sain valmiiksi kevätservetit kässäkoulun reaktiivivärjäyskurssilla. Tuli aika ärtsykän väriset, joten täytyy kehitellä, miten nuo tulisi parhaiten hyödynnettyä. Samoilla sävyillä tehty kaitaliina jäi vielä odottamaan viimeisen kerran höyrytys - ja keittovaihetta.

Kangasservetit valmistumassa


Valmiit servetit :)

Kotoisaa viikonloppua, nyt suuntaan Naisteniltaan!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Terolle ja Minnalle oikein lämpimät terveiset! oli kiva jutella heidän kanssaan viime kesänä.

tv Leena