torstai 29. maaliskuuta 2012

Kevättuunailuja


Ulkona
on rönttökeli, loskaa, liejua ja harmaa kaikkialla. Etelän puoleisella seinustalla on jo kuitenkin muutama ihanuus nostanut versojaan, helmililjojen, tulppaaneiden ja narsissien pienen pieniä alkuja. Sisällä vihertää sitäkin enemmän. Ommella hurautin tänään kaksi viirinauhaa kevään ja pääsiäisen kunniaksi.
Kirpparilta
on joskus tarttunut mukaan leijonankeltaisia kukkaneliöitä. Nyt niistä syntyi... tipuja :)

On
tehnyt mieli itsekin pukea kevättä ylle.Värikarttojen mukaan näin murrettut sävyt eivät sopisi minulle, mutta rakastan yhä enemmän vaan tuota keltaista, korvanapitkin ovat oranssia, jess!


Tuunailuja
lisää, tomaattikeitosta jääneet tölkit muuttuivat herneenversojen kasvualustaksi ja Tiimari höpsöttelyä, pyykkipoikiin liimattiin Inkiväärin kanssa kukkasia. Hänestä on kuoriutunut hirrrrrveeen innostunut askartelija. Jos joku joskus haluaa näperrysseuraa, Inkeristä saat innokkaan apulaisen :)

6 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Teillä on niiin kaunista :)
Kivoja kevättuunailuja olet tehnyt ja arvaa olenko kade tuosta tunikasta ;) Sopii mainiosti siulle!

Saila kirjoitti...

Ihania kevätjuttuja olet laitellut!
Meillä ollaan sairasteltu parisen viikkoa, joten en ole jaksanut laittaa MITÄÄN keväisiä juttuja vielä.
Ja kuten Peppi mainitsi, ihana tunika!! :)

Irmastiina kirjoitti...

Inkivääri voisi tulla minuakin opettamaan...:))

Mekkosi on kaunis!

Irmastiina kirjoitti...

Inkivääri voisi tulla minuakin opettamaan...:))

Mekkosi on kaunis!

MaMMeli kirjoitti...

Ihania kevät juttuja olet näperrellyt...tottakai kun on oma suloinen apulainen <3

Anonyymi kirjoitti...

Onpa kauniit viirit!

Tässäpä yksi täkäläinen pääsiäiseen liittyvä tapa. Kaupoissa myydään muovisia värikkäitä munia, jotka voi ripustaa roikkumaan pihalle pensaaseen. Ihmiset valitsevät pääsiäispensaan, joka koristellaan kuin joulukuusi ikään - lähes joka pihalta löytyy sellainen!

Minä en laita munia ulos vaan tein tänään jotain vielä parempaa. Mies toi työmatkalta Prahasta tuliaisina aitoja puhallettuja ja todella koristeellisesti maalattuja kananmunia. Saksin pihalta oksia maljakkoon ja ripustin munat siihen. Tämä meidän pääsiäispensas ottaa kotiin tulijan vastaan heti eteisessä.

Ja itseasiassa, oikein vanhan perinteen mukaan munat kuuluisi ripustaa vastaa paaston loputtua, pääsiäisyönä. Mutta nykyajan malttamattomuuteen kuuluvat varasslähdöt, niin tässäkin asiassa.

tv Leena